Behandelingen

Healthy skin therapie

Heb jij:

  • Huidproblemen als een onrustige huid, acne, rosacea of eczeem
  • Maar ook darmklachten (obstipatie, opgeblazen gevoel, diarree, etc.)
  • En last van vermoeidheid, weinig energie of een futloos gevoel

Dan is het voor jou misschien een goed om eens verder te zoeken naar de oorzaak van deze klachten. Omdat wij bij Clinic of Skin geloven in een mooie huid van binnenuit, hebben wij een nauwe samenwerking met orthomoleculair (darmflora)therapeut & voedingscoach Melissa Coenradie. Het doel van orthomoleculair therapie is om een optimale concentratie voedingsstoffen in je lichaam te realiseren. Vaak worden daarbij hoge doseringen vitamines en mineralen geadviseerd in combinatie met een voedingspatroon dat past bij jouw lichaam.

Het resultaat van deze therapie is:

  • De mooiste versie van jouw huid doordat je zowel van binnenuit als buitenaf aan verbetering werkt
  • Doordat je voedingspatroon wordt aangepast op jouw specifieke behoeftes, verbetert je darmflora en nemen jouw klachten af
  • Omdat je voeding beter opneemt, voel je je energieker en zie je er stralend uit!

Wat houdt deze behandeling precies in?

Kies je voor het Healthy Skin Program, dan ga je met onze orthomoleculair (darmflora)therapeut & voedingscoach aan de slag om je huid van binnenuit te verbeteren. Een huidprobleem ontstaat namelijk meestal van binnenuit. Voeding, beweging, stress, hormonen en ontstekingen o.a. spelen hierbij een grote rol. Met de juiste voeding en tips gaan we deze huidproblemen aanpakken. Ook als je geen echte huidproblemen hebt, maar je een mooiere huid wilt, of als je tegen huidveroudering wilt werken is dit programma geschikt, omdat we echt kijken wat jouw lichaam nodig heeft en het beste voor jou werkt.

Dit is de aanpak

  • Voorafgaand aan het intakegesprek krijg je een aantal (online) vragenlijsten en een voedingsdagboek die je voor het intakegesprek naar ons terugstuurt per mail.
  • Tijdens het intakegesprek worden er nog meer vragen gesteld om te kijken of we de oorsprong van de klachten kunnen achterhalen. Daarnaast wordt er gekeken naar je huidige voedingspatroon en lifestyle. Je krijgt een informatiemap met tips en adviezen mee, waarmee je gelijk aan de slag kunt.
  • Uit het intakegesprek zal blijken of er laboratoriumonderzoek nodig is om de juiste therapie te bepalen. Laboratoriumuitslagen worden verwerkt in een therapieplan die in het tweede consult wordt bespreken.
  • Hierna worden losse consulten gepland waarin we je vooruitgang en eventuele knelpunten bespreken. Afhankelijk van de voortgang kan het zijn dat er meer laboratoriumonderzoek nodig is. 

Uiteraard ben je ook welkom om eens een (half) uurtje te komen praten over wat nu echt gezonde voeding is!

 

Volg ons op Instagram

Menu