Blog

5 meest gestelde vragen in coronatijd: blog van Wendy

Het is op dit moment al zeven weken dat de kliniek gesloten is voor behandelingen. Na het sluiten van de kliniek moest ik er even goed van bij komen. Daarna begon ik me enorm krachtig te voelen en had ik veel energie om nieuwe dingen op te pakken.

Deze week ben ik echter weer heel verdrietig dat wij nog steeds niet open mogen. En zeker door het feit dat mondhygiënisten en cosmetisch artsen wel open mogen en hun behandelingen gewoon weer kunnen uitvoeren. De voorzorgsmaatregelen die zij nemen kunnen wij ook nemen, sterker nog, er ligt al een heel protocol klaar in de kliniek hoe wij dat gaan doen als we open mogen. Hierin hebben wij beschreven hoe we alles reinigen en schoonmaken, hoeveel cliënten er tegelijk binnen mogen zijn en ook hoe wij onszelf én de client beschermen.

Dus lieve mensen, laten we met elkaar alle regels goed opvolgen…

We hadden goede hoop op dat we 20 mei weer mogen gaan behandelen en misschien wel iets eerder. Maar deze week sprak Premier Rutte ook uit dat, doordat er nu meer mensen de straat op gaan en de afstand minder goed nageleefd wordt, de kans dat de besmettingen weer omhoog gaan al toenemen. In dat geval mogen de contactberoepen zoals de onze en de horeca langer niet
open.

Dus lieve mensen, laten we met elkaar alle regels goed opvolgen zodat zoveel mogelijk bedrijven straks weer open mogen voordat zij omvallen.

Veel gestelde vragen

We krijgen, heel begrijpelijk, ook veel vragen van onze cliënten over de behandelingen die zij gepland hebben staan. Hieronder geef ik mijn antwoorden op de vijf meest gestelde vragen.

1. Silver, Gold en Rosé gold behandeling

Q: “Ik volg het Rosé Gold programma en er zit nu een langere periode tussen de behandelingen, is dit nadelig voor het resultaat?”
A: ” Het eindresultaat zal niet minder zijn nu er langer tussen zit. Mits je nu de producten blijft gebruiken zoals wij die geadviseerd hebben. Ook is het belangrijk om de behandelingen straks wel weer als een programma te volgen.”

Wil je thuis iets extra’s voor je huid doen? Dan adviseer ik je de volgende thuisbehandelingsproducten:

  • Wil je echte peeling thuis doen? Kies dan voor Retinol Stimulator Peel, hiermee kun je thuis echt peelen. Wil je dit gaan doen, vraag ons dan wel even om advies!
  • Enzymatic Peel, waarmee je een lichte peel kunt doen, twee à drie keer per week
  • Een perfect maskertje voor thuis is de Sulfur Masque

2. Laserontharing

Q: “Ik ben gestart met laserontharing en heb super goed resultaat. Maar mijn vervolgbehandeling kon niet door gaan, moet ik nu weer opnieuw beginnen?”
A: “Je hoeft niet opnieuw te beginnen en we adviseren altijd om één haargroeifase over te slaan, dus als je normaliter om de zes weken komt, zou je nu na 12 weken weer een behandeling kunnen ondergaan. Je hebt dan niet meer behandelingen nodig, alleen ben je wel iets later van je haren af.”

3. Cellulite

Q: “Ik onderga LPG-behandelingen i.v.m. mijn cellulite, wat kan ik nu thuis doen nu mijn behandeling niet door kan gaan?”
A: “Om het resultaat van de behandeling te behouden, is het belangrijk je echt aan een gezonde leefstijl te houden. Probeer dagelijks te bewegen of te sporten. Eet gezond, veel groenten en eiwitten en beperk suikers en koolhydraten. Daarnaast adviseer ik je ondersteunde producten te gebruiken, zoals Orange Peel Stop en Orange Peel Smoothing Complex.

Ook bestaat er de NuBODY, een apparaat waarmee je thuis cellulite kunt behandelen. Meer info over wat je thuis kunt doen voor LPG-behandelingen? Zie de aparte blog die daar over geschreven is.”

4. Acne

Q: ”Mijn acne wordt wat erger nu ik niet voor een behandeling kan komen. Wat kan ik doen?”
A: ”Gebruik je de producten nog steeds zoals wij die geadviseerd hebben? Nee? Ga dat eerst weer goed oppakken en gebruik de Oil Control Pads echt tweemaal daags.

Ja? Dan kun je het aantal pompjes verhogen van bijvoorbeeld de Exfoliating Accelerator of Wrinkle & Texture Repair en zet deze tweemaal daags in. Vraag gerust ons advies hierin wat het beste is voor jouw huid. Het Sulfur Masque werkt echt top bij acné; gebruik hem drie keer per week over je hele gezicht of de zones waar de acné voorkomt. Ook kun je hem als spot treatment gebruiken op een pukkel en die de hele nacht laten zitten.

Let extra op je voeding; laat zuivel, suikers en gluten staan. En neem extra groenten en eiwitten. Hiernaast kun je extra suppletie gebruiken, zoals de Omega +, dit vermindert ontstekingen. Heb je last van veel ontstekingen? Dan adviseer ik je de Control +, deze werkt ontgiftend en zal de ontstekingen verminderen.

5. Behandelpakket gekocht: wat nu?

Q: “Ik heb een pakket gekocht voor meerdere behandelingen, blijven deze geldig?”
A: “Jazeker, de pakketten blijven natuurlijk gewoon geldig, we hopen dat we je heel snel weer kunnen verwelkomen voor een behandeling.”

Wil je op de hoogte blijven over hoe ik omga met deze crisis en wat het met mij doet? Ik ben ook te vinden op mijn eigen YouTube kanaal. Als je je abonneert, krijg je melding als er een nieuwe video online staat. Zou ik leuk vinden!

Abonneer

Liefs,
Wendy

Nieuwsbrief

Wil je tips & tricks ontvangen voor jouw Perfect Skin, op de hoogte zijn van onze acties en meer info over de kliniek? Don’t miss out en meld je aan voor de Clinic of Skin nieuwsbrief.

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden.

Volg ons op Instagram