Blog

Bindweefselmassage: wat is het precies?

De laatste jaren is de bindweefselmassage erg in opkomst, en niet zonder reden. Want de bindweefselmassage is dé perfecte behandeling om de huid te laten stralen! De behandeling heeft als doel om de huidconditie te verbeteren waardoor deze er jonger, frisser en strakker uit gaat zien.

Bindweefselmassage is een mooie anti-aging behandeling die onder andere zorgt voor verbetering van de huidstructuur en huidteint. Na één behandeling is er al een mooie glow van de huid te zien! 

Bindweefselmassage is een diepe manuele massage die wordt uitgevoerd op de onderste laag van de huid, het onderhuids bindweefsel. In deze huidlaag bevinden zich onder andere fibroblasten. Fibroblasten zijn verantwoordelijk voor de aanmaak van collageen en elastine en zorgen voor de elasticiteit en het volume van de huid.

Bindweefselmassage is een diepe manuele massage die wordt uitgevoerd op de onderste laag van de huid, het onderhuids bindweefsel.

Vanaf je 25e neemt de activiteit en de aanmaak van collageen en elastine af, waardoor er geleidelijk aan fijne lijntjes ontstaan. En dat vindt geen enkele vrouw leuk! De rek gaat er als het ware uit waardoor er rimpels ontstaan en de huid gaat verslappen. Met het ouder worden zal dit huidverouderingsproces steeds verder toenemen. Hoe eerder de eerste kenmerken van huidveroudering behandeld worden, des te beter het huidverouderingsproces vertraagd kan worden.

Ben je benieuwd naar wat bindweefselmassage voor jouw gezicht kan betekenen? Maak snel een afspraak op onze website of bel Clinic of Skin.

Nieuwsbrief

Wil je tips & tricks ontvangen voor jouw Perfect Skin, op de hoogte zijn van onze acties en meer info over de kliniek? Don’t miss out en meld je aan voor de Clinic of Skin nieuwsbrief.

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden.

Volg ons op Instagram