Blog

Mommy behandeling met de LPG Endermologie behandeling

Na de geboorte van je kindje is je lichaam vaak niet meer zoals voor je zwangerschap. Dat is heel logisch en begrijpelijk. De eerste periode als je kindje geboren is vind je dat vast ook helemaal niet erg. Maar als je leven weer wat meer gewoon wordt willen de meeste moeders ook wel hun oude figuur terug. Daar kunnen we nu voor zorgen met de LPG behandeling!

Bij ons in de kliniek behandelen we veel vrouwen die na de bevalling weer strakker in hun vel willen komen te zitten. Hiervoor hebben wij het Perfect Body programma ontwikkeld en behalen we mooie resultaten. In deze blog vertellen we je het verhaal van een cliënte die bij ons het Perfect Body program Rosé Gold heeft gevolgd. Dit programma bestaat uit 18 LPG behandelingen en 1 cryolipolyse behandeling.

Vrij snel na de geboorte van mijn zoontje was ik weer op gewicht, maar begrijpelijk was mijn buik helaas niet meer zo strak als voorheen. Ik was weer goed aan het sporten en ook erg veel met gezonde voeding bezig, maar mijn buik bleef. Toen ben ik op zoek gegaan naar een behandeling hiervoor en kwam ik bij Clinic of Skin terecht. Hier ben ik 7 maanden na de geboorte van mijn zoontje begonnen met de behandeling”

LPG endermologie behandeling is een intensieve bindweefselmassage, die onder andere werkt op huidversteviging. De behandeling doet nog veel meer, maar tijdens een behandeling na zwangerschap werken we vooral op huidversteviging. Na de zwangerschap mag je met de behandeling starten wanneer de rechte buikspieren weer hersteld zijn.

De behandeling wordt ondergaan in kuurverband. Er wordt gestart met twee behandelingen per week. De behandelkop van het LPG apparaat pakt de huid op, rolt en masseert deze zodat weefselverklevingen en vetophopingen losser raken en verminderen. Het werkt intensief op de doorbloeding van de huid en het onderliggende bindweefsel zodat de toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller plaatsvinden. Tegelijkertijd worden de fibroblasten in de huid gestimuleerd om meer collageen aan te maken met als gevolg een gladde, stevige en gezonde huid. Na circa 12 behandelingen is de intensieve kuur afgerond en wordt deze afgebouwd naar 1x per maand als onderhoudsbehandeling.

Voeding en beweging

Naast behandelingen in de kliniek is het stukje bewegen en voeding erg belangrijk. In dit programma is er ook aandacht hiervoor qua sport en voeding. Wij begeleiden je hierin met veel tips en adviezen die je thuis kunt uitvoeren.

Sporten na de behandeling heeft een positieve invloed op het resultaat. Het beste is om een combinatie van cardio en krachttraining te doen. Ook een gezonde voedingsstijl is heel belangrijk, met name een goede inname van eiwitten, gezonde vetten en vezels. Het is belangrijk om suikers te laten staan.

Thuisgebruik producten

Het gebruik van producten thuis geeft zichtbare verbetering op het resultaat. Bij huidverslapping adviseren wij elke ochtend de LPG Glowing Resurfacing Body Cream.  Deze body cream met 5% AHA fruitzuren zorgt voor een snellere celvernieuwing door een mircopeeling uit te voeren op de huid. Het exclusieve anti-agingcomplex op basis van hyaluronzuur heeft een positieve werking op de vorming van collageen en elastine vezels.

Daarnaast is de Firming Control Fluid belangrijk voor ’s avonds en als extra ná de LPG behandeling. De Contour Fluid verstevigd de huid door de aanwezigheid van het hoog gedoseerde actieve bestandsdeel “Dynalift” (7%). Door de zachte geur en het snel inwerken van de Fluid is deze zeer prettig in gebruik.

Cryolipolyse

Wanneer er vetweefsel aanwezig is dat met sporten en een dieet niet weggaat, passen wij cryolipolyse oftewel vetbevriezing toe.

Bij deze behandeling worden plaatselijk de vetcellen bevroren tot -9 graden. De bevroren vetcellen gaan kapot en worden op een natuurlijke manier afgevoerd door het lichaam. De behandeling is perfect om het lichaam te kunnen shapen.

Ervaring

Ik ben echt super blij met het resultaat van de LPG behandelingen, de huid van mijn buik is weer veel strakker en zelfs mijn taille heeft meer vorm! De behandeling was op sommige plekken soms iets gevoelig. Dit waren de plekken waar de huid het meest verslapt was (naast/onder de navel). Pijn doet het zeker niet en de gevoeligheid is weg na de eerste 5 minuten. De huid is tot een klein uurtje na de behandeling nog wat rood door de sterk gestimuleerde doorbloeding. Over het algemeen ervaar ik de behandeling als prettig. Je voelt dat er iets gebeurd!

De cryolipolyse behandeling is eveneens niet pijnlijk. De eerste 5 a 7 minuten waren iets gevoelig, daarna voelde ik voornamelijk alleen kou. Na de behandeling is de huid wat koud en gevoelloos tot een paar uur na de behandeling.

Ik ben super tevreden en de behandelaars waren ook lief en behulpzaam, ik zou het zeker een ander aanraden!

Wil jij in zes weken tijd strakker en beter in je vel zitten? Dan hebben wij nu een heel scherp actietarief voor ons Perfect Body Program. Lees hier meer over onze super leuke actie!

Nieuwsbrief

Wil je tips & tricks ontvangen voor jouw Perfect Skin, op de hoogte zijn van onze acties en meer info over de kliniek? Don’t miss out en meld je aan voor de Clinic of Skin nieuwsbrief.

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden.

Volg ons op Instagram