Blog

Waarom kiezen wij voor de make-up van Colorescience

Bij Clinic of Skin werken wij uitsluitend met make-up van het merk Colorescience. Dit merk staat voor huidverbeterende make-up en beschermende huidverzorging. De make-up is ontwikkeld op wetenschappelijke basis en geperfectioneerd door dermatologen. Het idee achter de make-up van Colorescience is, ervoor te zorgen dat de huid het hele jaar rond gezond is en er stralend uitziet. Elk product is geschikt voor dagelijks gebruik en bevat de kenmerken behandelen, corrigeren, beschermen en opfrissen.

De make-up van Colorescience werkt dus niet alleen als camouflage, maar ook huidverbeterend. Het geeft zowel bescherming tegen UV-straling als bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

De make-up van Colorescience bevat effectieve en natuurlijke extracten, die in therapeutische hoeveelheden zijn toegepast om de huid te voeden en gezonder te maken. Alle producten van Colorescience zijn vrij van: kleurstoffen, alcohol met uitdrogende werking, agressieve en chemische ingrediënten, synthetische parfum, talk en minerale oliën. Dit is tegenstelling tot reguliere make-up.

De voordelen van Colorescience make-up zijn: het verstopt de poriën niet, verergert huidaandoeningen niet, dermatologisch getest en is geschikt voor zelfs de meeste gevoelige huid. Er zitten huidverzorgende ingrediënten in zoals mineralen, vitaminen, peptiden en antioxidanten. Daarnaast zit er titaniumdioxide en zinkoxide in wat bescherming geeft tegen UV-licht. De hoogte van de SPF in de producten varieert van 20 tot zelfs 50. Op deze manier ben je dus ook na het opmaken goed beschermd tegen zonlicht.

De producten van Colorescience zijn gemaakt met hoogwaardige en zuivere mineralen. Mineralen zijn natuurlijke elementen en werken niet irriterend voor de huid. De verschillende groottes mineralen in de make-up voor Colorescience, maakt het mogelijk om in laagjes te werken. De mineralen vormen een aaneengesloten ademend net wat op de huid blijft liggen, in plaats van in je huid trekt. De mineralen zorgen voor breking van licht en weerkaatsing op de huid. Het resultaat hiervan is een natuurlijke uitstraling, een ademend vermogen en een super mooie dekking zonder een afgesloten of klonterig gevoel.

Helaas zit er geen recht op de term minerale make-up. Dit betekend dat wanneer er een kleine hoeveelheid mineralen in make-up verwerkt is, de fabrikant de term al mag gebruiken. Colorescience make-up is gemaakt met 100% mineralen. Heb je thuis make-up waarop de term vermeld staat, kun je door een makkelijke test kijken of dit klopt. Wat je dan kunt doen is een glas water pakken en een beetje poeder hierbij doen. Roer dit met een lepel door elkaar heen. Wordt het water direct bruin, is het niet (volledig) mineraal. Blijft de poeder als een laagje op het water liggen na het roeren, is het wel mineraal.

Mocht je interesse hebben in Colorescience make-up, kom dan gerust een keer langs.

Maak hier een afspraak!

Nieuwsbrief

Wil je tips & tricks ontvangen voor jouw Perfect Skin, op de hoogte zijn van onze acties en meer info over de kliniek? Don’t miss out en meld je aan voor de Clinic of Skin nieuwsbrief.

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden.

Volg ons op Instagram