Blog

Welke supplementen wij aanraden in de winter

Supplementen vullen tekorten in je lijf aan en worden afgevoerd als je ze niet nodig hebt. Eigenlijk is het altijd goed om ze te slikken, maar in de winter wordt dit door ons extra aangeraden. Waarom?

  • Verminderde weerstand in de winter  
  • huidbarrière minder goed door de droge lucht van verwarming en kou buiten  
  • Door een verminderde huidbarrière wordt de huid droger en soms gevoeliger 

Ondersteuning van binnenuit en buitenaf!

Wij adviseren naast het gebruik van producten, ook altijd om je huid van binnenuit te ondersteunen. Dit zijn onze favoriete voedingssupplementen voor extra support in de winter: 

  • Omega is voor iedereen goed: topkwaliteit visolie. Vermindert de droge huid en versterkt het immuunsysteem.  
  • Super Greens+ is een multivitamine. Het vermindert stemmingswisselingen en stress, zorgt voor een energie- en immuunboost. Bevat ook probiotica die de weerstand opkrikken. 
  • Collagen+ geeft een immuunboost en zorgt voor vochtherstel in de huid. 
  • Control+ is een mooie ondersteuning bij ontgiften en het reinigen van je lichaam. Ontgiften is nodig om gifstoffen in ons lichaam te verminderen. Gifstoffen doe je dagelijks op via voeding, uitlaatgassen, geneesmiddelen, etc. en kunnen zorgen voor verminderde weerstand en een verhoogd risico op ziektes.  

Misschien wil je ze niet allemaal gebruiken, maar kies dan sowieso voor Collagen+ en Super Greens+. Deze twee superboosters helpen enorm bij de weerstand in de winter, wij zien bij cliënten dat ze echt minder vaak ziek worden als ze dit gebruiken! Daarnaast zijn Vitamine C en D, Zink en Lactoferrine ook heel goed om je weerstand te verhogen. Dus ben je vaak ziek of pak je elke virusje mee? Ga dan naar onze webshop of bel voor meer info! 

Nieuwsbrief

Wil je tips & tricks ontvangen voor jouw Perfect Skin, op de hoogte zijn van onze acties en meer info over de kliniek? Don’t miss out en meld je aan voor de Clinic of Skin nieuwsbrief.

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden.

Volg ons op Instagram