Hoe ik deze zelf behandeld heb…..Clinic of Skin Video #7

Hoe ik deze zelf behandeld heb…..Clinic of Skin Video #7

In mijn nieuwe vlog vertel ik je over onze nieuwe dienst: Healthy Skin Program. Ook behandel ik een HELE bekende Nederlander, vertel ik alles over hoe ik zelf een gezonde levensstijl onderhoud ondanks mijn medische aandoening én krijg je superfijne tips van mijn personal trainer om thuis je benen te trainen. Niet altijd even makkelijk en het kost ook mij veel tijd en energie, maar ik voel me zoveel beter! Hopelijk heb jij ook wat aan deze tips :-) Kijk je mee?

Instagram post:

Deze vlog bevat geen samenwerkingen.

– Informatie
Gratis online huidadvies: https://www.clinicofskin.nl/gratis-online-huidadvies/
Meer informatie over Clinic of Skin: https://www.clinicofskin.nl
Meer informatie over de producten die ik gebruik: https://www.clinicofskin.nl/clinic-of-skin-webshop/
– Op de hoogte blijven? Abonneer je dan op mijn kanaal en laat een comment achter onder deze video!
– Blogs Alles over hoogwaardige huidverbetering: https://www.clinicofskin.nl/blog
– Social media
Volg mij via:
https://www.instagram.com/ClinicofSkin
https://www.facebook.com/ClinicofSkin
– Over Clinic of Skin
Clinic of Skin is dé kliniek in Zuid-Holland voor hoogwaardige huidverbetering. Ik startte in 2009 met de kliniek, die inmiddels al 10 jaar een begrip voor huidtherapie is in Naaldwijk en omgeving.

Samen met jou, onze cliënt, gaan we voor de mooiste versie van jouw huid. Samenwerken om jouw huid van binnenuit en van buitenaf te verbeteren. Hoe we dit doen? Nou, A Perfect Skin Starts Now! Zo heet de eerste treatment bij Clinic of Skin. Na een uitgebreide intake en eerste kennismakingsbehandeling, wordt een op maat gemaakt behandelplan, A Perfect Skin, opgesteld. Clinic of Skin werkt met de beste apparatuur en de beste producten en gelooft in het natuurlijk ondersteunen van de huid.

Naast mij werken bij ons vier gediplomeerde huidtherapeuten en een schoonheidsspecialiste, die naast een erkende opleiding ook de interne opleiding van Clinic of Skin hebben afgerond. Iedereen in ons team heeft dezelfde passie en expertise: hoogwaardige huidverbetering. Jouw huid verdient namelijk alleen het allerbeste!

Gaan we snel samen beginnen aan de perfect skin? Volg Clinic of Skin ook op Instagram en Facebook.

Op het YouTube-kanaal van Clinic of Skin vind je om de week op zondag om 9:30 uur een nieuwe video. Over mijn eigen voeding- en beautyroutines, tutorials & tips om jouw droomhuid te verkrijgen, een kijkje achter de schermen van de kliniek én hoe ik in het leven sta als moeder met een eigen bedrijf. Wil je niks meer missen van Clinic of Skin? Abonneer dan op dit kanaal!

Liefs, Wendy

– De kliniek
Clinic of Skin: https://www.clinicofskin.nl/afspraak-maken/
Telefoon: 0174 50 39 74
Maandag: 08:30 – 17.00
Dinsdag: 08:30 – 17:00
Woensdag: 08:30 – 17:00
Donderdag: 08:00 – 17:00
Vrijdag: 08:30 – 17:00

Email: welcome@clinicofskin.nl
Samenwerken? wendy@clinicofskin.nl

Menu