Behandelingen

Perfect Skin Silver

Heeft jouw huid behoefte aan een snelle opfrisser? Dan is de Silver behandeling uit ons Perfect Skin Program iets voor jou!

Behandeling

De Silver behandeling is een korte, intensieve behandeling en duurt circa 30 minuten. De behandeling wordt afgestemd op basis van jouw huidtype en huidconditie en bestaat uit:

–        Reinigen
–        Mee-eters verwijderen
–        Peeling
–        Masker
–        Dagverzorging

Na het reinigen van de huid zullen er mee-eters verwijderd worden. Daarna zal de huidtherapeut een peeling kiezen die past bij jouw huidtype en huidconditie. Een peeling bestaat uit een combinatie van meerdere zuren die elk hun eigen werking hebben. Zo zijn er peelings die werken op de talgproductie in de huid, juist op pigmentatie of op fijne lijntjes en rimpeltjes. Een peeling wordt een paar minuten op de huid aangebracht, waarna het zijn werk kan doen. De doorbloeding wordt door een peeling gestimuleerd, waardoor je de dag van de behandeling iets roder kunt zijn dan gebruikelijk. De meeste peelings werken exfoliërend, dat wil zeggen dat de celvernieuwing wordt gestimuleerd waarna oude, dode huid sneller zal afschilferen. Hierdoor kan het zijn dat je een paar dagen na de behandeling een beetje kunt gaan vervellen. Het resultaat hiervan is een gezonde, frisse huid met een mooie glans!

Nadat de peeling zijn werk heeft gedaan, wordt deze geneutraliseerd en van het gezicht verwijderd. Hierna volgt een masker. Dit kan een masker zijn wat werkt tegen talgaanmaak of juist hydraterend en verzachtend. In de tussentijd kun jij lekker ontspannen.

Tot slot zal de huidtherapeut een dagverzorging aanbrengen bestaande uit een verzorgende crème en SPF zodat jij goed verzorgd weer onze kliniek verlaat.

Resultaat

Voor een optimaal resultaat adviseren wij om deze behandeling in kuurvorm te ondergaan. Jouw huidtherapeut kan je verder adviseren over de behandelfrequentie. Daarnaast adviseren wij om thuis intensief aan de slag te gaan met huidverzorgingsproducten van ZO Skin Health. Hiermee zul jij het beste resultaat behalen.

Tarieven

A Perfect Skin Starts Now €199 per behandeling
Hydrating treatment €85 per behandeling
Perfect Skin Silver €85 per behandeling
Perfect skin Gold €159 per behandeling
Perfect skin Rosé Gold €230 per behandeling

Nieuwsbrief

Wil je tips & tricks ontvangen voor jouw Perfect Skin, op de hoogte zijn van onze acties en meer info over de kliniek? Don’t miss out en meld je aan voor de Clinic of Skin nieuwsbrief.

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden.

Volg ons op Instagram