Disclaimer

Disclaimer

Clinic of Skin B.V. (Kamer van Koophandel: 65691490) verleent je hierbij toegang tot www.clinicofskin.nl en www.shop.clinicofskin.nl  (‘de website’). Clinic of Skin behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan je mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Clinic of Skin spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Clinic of Skin. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. Je kan op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Clinic of Skin. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Clinic of Skin nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van teksten liggen bij Clinic of Skin. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Clinic of Skin, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Betaling

Klik hier voor meer informatie over de beschikbare betaalmethodes in de webshop van Clinic of Skin.

Bezorging

Klik hier voor meer informatie over het bezorgen of afhalen van producten in de webshop van Clinic of Skin.

Retourneren

Klik hier voor meer informatie over garantie en het retourneren van producten in de webshop van Clinic of Skin.

Veelgestelde vragen

Klik hier voor de veelgestelde vragen (FAQ) over het afhandelen van bestellingen en meer over de webshop van Clinic of Skin.