A Perfect Body Starts Now

A Perfect Body Starts Now

Bij Clinic of Skin kunnen we meer voor je betekenen dan alleen voor het gelaat. We realiseren huidverbetering voor het hele lichaam, zodat jij heerlijk in je vel zit. Ons speciale programma heet ‘A Perfect Body starts now’. Een programma dat wij zelf ontwikkelden en dat al bij vele cliënten tot mooie resultaten leidde. Hoe ziet dit programma er uit?

De eerste afspraak bestaat uit:

 • Een uitgebreide body en lifestyle check
 • Collageenscan
 • Behandelplan van lichaamsverbeterende behandelingen + uitleg producten thuis en huidsupplementen
 • Voedingsadvies
 • Behandeling van 35 minuten LPG endermologie, aangepast aan het behandelplan

Totale duur: 90 minuten
Kosten: €120,-

Hieronder vind je een uitgebreide uitleg van de eerste afspraak:

Body en lifestyle check

Onze huidtherapeuten beginnen met een uitgebreide persoonlijke body en lifestyle check, inclusief collageenscan. Tijdens deze body en lifestyle check bekijken we uitvoerig hoe jouw levensstijl eruit ziet en kijken we naar de probleemzones die je zou willen verbeteren. Aan de hand van deze informatie stellen wij een persoonlijk behandelplan op, waarmee we de huid van jouw lichaam nóg mooier maken!

Collageenscan

Daarnaast passen wij een speciale hightech collageen huidscan toe, waarmee we een kijkje in jouw huid nemen. De scan geeft inzicht in de huiddikte, mogelijke tekorten en de aanmaak van nieuw collageen. De aanmaak van collageen is belangrijk voor huidversteviging en bij de verbetering van cellulite. Tekorten kunnen ontstaan door lichamelijke klachten, maar ook door veel stress of een druk leven. Hierdoor kunnen huidverslapping en cellulite sneller ontstaan dan je denkt.

Behandelplan

Doordat wij het lichaam en levensstijl goed in beeld brengen en ook zien wat zich in de diepere lagen van de huid en in het vetweefsel bevindt, stellen wij een heel gericht behandelplan op om de huid van jouw lichaam te verbeteren. Na deze analyse krijgt je dit persoonlijke behandelplan mee naar huis.

Productadvies

Om het gewenste resultaat te behalen, is het gebruik van producten thuis een vereiste. De behandelingen in onze kliniek zijn zeer belangrijk, maar dagelijkse verzorging thuis zorgt voor sneller resultaat. We doen het dus echt samen! Daarom adviseren wij altijd om twee keer per dag een crème en voedingssupplementen te gebruiken speciaal gericht op jouw indicatie om het resultaat van de behandelingen te optimaliseren. Je krijgt bij de eerste afspraak ook advies voor de juiste producten en een uitleg hiervan.

Voedingsadvies

Tijdens de lifestyle check komt ook naar voren of er op het gebied van voeding aanpassingen gemaakt moeten worden om de huid van jouw lichaam te verbeteren. Hierin geven wij advies over je voedingspatroon en daarnaast adviseren wij voedingssupplementen als dat nodig is.

Vervolg bodycheck

Wanneer je besluit om behandelingen te ondergaan, zal er tussentijds een evaluatie plaatsvinden om te zien in hoeverre de behandelingen de huid hebben verbeterd. Er worden dan opnieuw foto’s gemaakt en ook de collageenscan wordt weer uitgevoerd en vergeleken met de voorgaande scan.

Behandeling

Na de body en lifestyle check beginnen we altijd direct met de eerste endermologie behandeling, deze wordt meteen aangepast op wat er uit het behandelplan naar voren is gekomen. Hierdoor maak je kennis met de behandeling, zien we hoe jouw lichaam erop reageert en pakken we direct de behandelzones aan. Deze behandeling wordt uitgevoerd met een LPG-apparaat waarbij door het liften en rollen je onderhuidse cellen worden gestimuleerd om zo je lichaamseigen vetverbrandingssysteem te activeren. Hierdoor worden hardnekkige vetophopingen afgevoerd, wordt cellulite gladder gemaakt en wordt de huid verstevigd. Met mooie resultaten als gevolg!

Ons speciale programma heet ‘A Perfect Body starts now’. Een programma dat wij zelf ontwikkelden en dat al bij vele cliënten tot mooie resultaten leidde.

En daarna: Perfect Body Program

Na A Perfect Body Starts Now volgt het Perfect Body Program, hiervoor hebben wij drie programma’s voor je geselecteerd.

Perfect Body Program – silver
 • 12 LPG behandelingen € 949
 • 1 LPG crème
 • +1 LPG behandeling gratis
 Perfect Body Program – gold
 • 16 LPG behandelingen € 1249
 • 1 LPG crème
 • +2 LPG behandelingen gratis
Perfect Body Program – rosé gold
 • Rose gold 16 LPG behandelingen € 1499
 • 1 Cryolipolyse behandeling
 • LPG set incl. crème en nutricosmetics
 • +2 LPG behandelingen gratis

Voor een losse LPG behandeling betaal je € 75 per behandeling.