Skin Programs

Perfect Skin Program

Voor de perfect skin hebben wij meerdere behandelingen nodig. Hiervoor hebben wij het Perfect Skin Program samengesteld. Deze intensieve kuur bestaat uit zes behandelingen die je elke drie weken ondergaat om een sneller en beter resultaat te behalen. Je kunt hierbij kiezen uit drie soorten: silver, gold en rosé gold.

Stay Perfect Program

Na het Perfect Skin programma ga je, om het resultaat te behouden, over op het Stay Perfect Program, dat bestaat uit 30 of 60 minuten per behandeling. We adviseren je elke zes tot acht weken naar de kliniek te komen om het resultaat te behouden!

Perfect Body Program

Na A Perfect Body Starts Now volgt het Perfect Body Program, hiervoor hebben wij drie programma’s voor je geselecteerd. Voor een losse LPG behandeling betaal je €75 per behandeling.

Short & Simple Skin Programs

Naast onze Perfect Skin programs, die op maat gemaakt zijn op basis van jouw wensen, bieden wij nu ook drie pakketten voor iedere huid. Een korte, maar intensieve oppepper die in kuurvorm wordt aangeboden om een langdurige verbetering te garanderen.

Tarieven voor behandelingen

De tarieven voor onze afzonderlijke behandelingen kun je bekijken op de pagina voor iedere behandeling. Een overzicht van onze behandelingen kan je vinden op de behandelingen pagina.

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Wil je tips & tricks ontvangen voor een mooie huid, op de hoogte zijn van onze acties en meer info over de kliniek? Don’t miss out en meld je aan voor de Clinic of Skin nieuwsbrief. Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid en je kunt je altijd weer afmelden.

Menu