Over ons

Clinic of Skin – Over ons

Welkom bij Clinic of Skin, we zijn super blij dat je onze website bezoekt! Clinic of Skin is dé kliniek in Zuid-Holland voor hoogwaardige huidverbetering. Wendy van de Pol startte in 2009 met de kliniek, die inmiddels al 12,5 jaar een begrip voor huidtherapie is in Naaldwijk en omgeving. Een succesformule met Wendy aan het roer en naast haar een team van zes gedreven huidtherapeuten en een orthomoleculair (darm) therapeut.

Samen met jou, onze cliënt, gaan we voor de mooiste versie van jouw huid. Samenwerken om jouw huid van binnenuit en van buitenaf te verbeteren. Hoe we dit doen? Nou, A Perfect Skin Starts Now! Zo heet de eerste treatment bij Clinic of Skin. Na een uitgebreide intake en eerste kennismakingsbehandeling, wordt een op maat gemaakt behandelplan, A Perfect Skin, opgesteld. Dit plan bestaat uit:

  • Een combinatie van verschillende treatments met als doel om de persoonlijke eigenschappen van de huid te ondersteunen en te verbeteren;
  • Een productadvies, want zonder goede producten geen huidverbetering;
  • Een voedingsadvies, omdat het uitgangspunt is: huidverbetering van binnenuit en van buitenaf.

Als het behandelplan is afgerond, wordt samen met jou besproken wat de vervolgstappen zijn. Want alles wordt afgestemd op jouw wensen. Clinic of Skin werkt met de beste apparatuur en de beste producten en gelooft in het natuurlijk ondersteunen van de huid.

Bij Clinic of Skin werken, naast Wendy, zes gediplomeerde huidtherapeuten en een orthomoleculair (darm) therapeut, die naast een erkende opleiding ook de interne opleiding van Clinic of Skin hebben afgerond. Iedereen in ons team heeft dezelfde passie en expertise: hoogwaardige huidverbetering. Jouw huid verdient namelijk alleen het allerbeste!

Gaan we snel samen beginnen aan de perfect skin? Volg ons ook op Instagram en Facebook.

Liefs,
Wendy & Team

Wendy van de Pol – van der Knaap

Huidtherapeut / eigenaresse
Wendy studeerde in 2008 aan de Hogeschool Utrecht en heeft hierna ervaring opgedaan bij verschillende praktijken. In 2009 richtte Wendy Huid & Zorg, nu Clinic of Skin op omdat ze haar eigen behandelmethode wilde toepassen. Het ondernemen zit in haar bloed en daarom is ze inmiddels een begrip op gebied van huidtherapie & huidverbetering in Zuid Holland!
“Waarom ik huidtherapeute ben geworden? Dat was eigenlijk vooral omdat ik zelf niet zo’n mooie huid had. Ik wilde graag weten hoe ik mijn huid van binnenuit en van buitenaf kon verbeteren, want alles wat ik probeerde had geen resultaat. Mijn passie voor huidverbetering is toen ontstaan en dat wilde ik graag delen. Ik geloof dat ik jou gelukkiger maak door middel van hoogwaardige huidverbetering.”

Mariska Vis – van Schie

Huidtherapeut
Mariska is afgestudeerd in 2010 aan de Hogeschool Utrecht, heeft ervaring opgedaan in Rotterdam en is sinds maart 2012 werkzaam bij Clinic of Skin.
"Clinic of Skin heeft alles in huis om de klant een mooie, gladde én stralende huid te geven. We werken met producten en apparaten waar we 100% achter staan, om het beste resultaat te krijgen. Klanten blij en tevreden de deur uit laten gaan is altijd mijn doel en daar word ik blij van."

Monica Groenewegen – van der Lee

Huidtherapeut
Monica is afgestudeerd in april 2015 aan de Haagse Hogeschool. Zij heeft haar eindstage en eindscriptie gedaan bij Clinic of Skin en is er daarna blijven werken.
"Clinic of Skin is uniek omdat wij met de beste apparatuur werken op het gebied van huidverbetering en we vooruitstrevend zijn door steeds nieuwe behandelingen aan te bieden. Op deze manier hebben we alles in huis om onze klanten de beste behandelingen aan te bieden voor een Perfect Skin en een Perfect Body. Samen met collega’s blijven we kijken hoe we de beste behandeling kunnen bieden voor de cliënten. Hierdoor blijft mijn werk uitdagend en afwisselend."

Nadia Wubben – Nowé

Huidtherapeut
Nadia is in juli 2012 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Ze heeft ervaring opgedaan in Zierikzee, Noordwijk en Rotterdam en is sinds juni 2015 werkzaam bij Clinic of Skin.
"In de kliniek wordt gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige apparatuur voor zowel het vastleggen van de huidconditie, als in de apparatuur voor huidverbetering. Door deze apparatuur te combineren met onze huidverbeterende behandelingen en goede producten voor thuisgebruik, kunnen wij de beste resultaten behalen. Ik vind het super om mensen blijer de deur uit te zien gaan wanneer hun huid verbeterd is en zij tevreden zijn."

Mandy Grootveld

Huidtherapeut
Mandy is in augustus 2017 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool en vanaf september 2018 is ze werkzaam bij Clinic of Skin.
"We stellen voor iedereen een persoonlijk behandelplan op en werken in kuurverband, waarbij we ook letten op allerlei aspecten die van invloed zijn op de huid. Hierdoor kunnen we de mooiste resultaten behalen. Het leukste van mijn werk is om met een combinatie van behandelingen mensen te helpen de mooie huid te verkrijgen die ze altijd al wilden hebben."

Lorraine van Deutekom

Huidtherapeut
Lorraine is sinds 2021 afgestudeerd aan de Haagse Hogeschool en vanaf mei 2020 is ze werkzaam bij Clinic of Skin.
"Bij Clinic of Skin kun je terecht voor het totaal plaatje. Van uitgebreide gezichts- en lichaamsbehandelingen met professionele producten en apparatuur tot goede adviezen over gezondheid van binnenuit. Dit extra stukje service, enthousiasme en persoonlijke aandacht naar de cliënt toe maakt Clinic of Skin uniek. Het geeft mij een enorme voldoening om cliënten met een goed gevoel de deur uit te zien gaan, daar word ik blij van. Ik hoop dat onze cliënten ditzelfde gevoel delen."

Joanne van der Stap

Huidtherapeut
Joanne is afgestudeerd in 2022 aan De Haagse Hogeschool en is sinds januari 2023 werkzaam bij Clinic of Skin.
"Clinic of Skin biedt hoogwaardige huidverbetering met behulp van vooruitstrevende behandelingen, apparaten en producten. Bovendien wordt er veel waarde gehecht aan kwaliteit, deskundigheid en betrokkenheid. Samen met de cliënt toewerken naar een zo optimaal mogelijk resultaat, geeft mij voldoening."

Melissa Coenradie

Orthomoleculair (darm) therapeut & voedingscoach
Melissa is in 2018 afgestudeerd als Orthomoleculair Therapeut en heeft zich daarna verder gespecialiseerd in darmflora, intoleranties en de connectie met de huid.
“Een mooie huid komt van binnenuit” is een bekend gezegde. Maar hoe weet je nou hoe het er bij jou van binnen uitziet? Dit kan ik voor je analyseren d.m.v. bloed-, ontlasting- en/of speekselonderzoek. Hierbij wordt vooral gekeken naar voedingsintoleranties, disbalansen in de darmflora of hormonale disbalansen. Daarnaast geef ik heel veel voeding tips, want je lijf en dus ook je huid, wordt gemaakt van de bouwstoffen uit de voeding die jij eet! Samen met de behandelingen van de huidtherapeuten creëren we jouw ‘Perfect Skin’!"

Volg ons op Instagram