Werkwijze

Onze unieke werkwijze

Clinic of Skin staat voor hoogwaardige huidverbetering. Ben je nog niet bekend met Clinic of Skin? Maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek. Na de intake kom je terug voor de start van jouw unieke behandelplan. Deze bestaat uit een uitgebreide analyse en behandeling. Lees verder en kom meer te weten over de gratis intake, het Perfect Skin Program en het Perfect Body Program.

Wil je meer informatie over onze losse behandelingen, zoals laserontharing en bindweefselmassage, klik dan hier.

Gratis intake

Tijdens deze gratis intake kun je kennismaken met onze kliniek en het team. Wij lichten onze werkwijze toe en brengen in kaart wat je wensen en behoeftes zijn. Ook geven we aan wat je op basis van jouw wensen en de status van je huid kunt verwachten.

Perfect Skin Program

Clinic of Skin staat voor hoogwaardige huidverbetering. De eerste afspraak na jouw gratis intake noemen wij bij Clinic of Skin A Perfect Skin Starts Now. Waarom? Omdat wij meteen aan de slag gaan om jouw perfect skin te realiseren. Hoe ziet de eerste behandeling er uit? Lees verder en kom meer te weten over onze unieke werkwijze.

Perfect Body Program

Bij Clinic of Skin kunnen we meer voor je betekenen dan alleen voor het gelaat. We realiseren huidvertering voor het hele lichaam. Ons speciale programma heet A Perfect Body Starts Now. Een programma dat wij zelf ontwikkelden en dat al bij vele cliënten tot mooie resultaten leidde.

Menu