Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je het antwoord op de meestgestelde vragen. Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

/ /
 • Meestal zie je  binnen twee weken de eerste veranderingen van jouw huid.
 • Binnen zes weken zie je de eerste verbeteringen van jouw huid.
 • Wel is het zo dat in de eerste periode je huid er eerst slechter uit kan gaan zien (denk aan: droogheid, roodheid, lijntjes lijken erger). Dit komt doordat de actieve werkstoffen in de producten je oude huid versneld afschilfert, waarna een nieuwe mooie huid zichtbaar wordt.
 • Hierna gaat het echte huidverbeteringsproces beginnen, het eindresultaat behaal je na vier tot vijf maanden.
/ /
 • Na het ontvangen van je persoonlijke gratis huidadvies, kun je via onze online shop je producten bestellen.
 • Na het bestellen van je producten ontvang je van jouw persoonlijke Perfect Skin Coach onze uitgebreide behandelinstructies.
 • Jouw persoonlijke Perfect Skin Coach zal jou gedurende het gehele huidverbeteringstraject persoonlijk begeleiden en is altijd bereikbaar voor jouw vragen.
/ /
 • Altijd bij iedereen écht resultaat.
 • Onze producten bevatten actieve werkstoffen die in de diepste huidlaag komen.
 • Onze producten zijn dé Nr. 1 producten van Europa & Amerika en marktleider in Nederland.
 • Wij zijn huidtherapeuten en mogen medische thuisproducten en -behandelingen adviseren die aanzienlijk meer resultaat bereiken.
 • Ook mogen huidtherapeuten intensievere behandelingen uitvoeren en verder gaan waar schoonheidsspecialisten (moeten) stoppen.
/ /

Ja, er is altijd resultaat en bij iedereen, mits je precies doet wat je adviseren en geen compromis wordt gedaan

/ /

Je krijgt geen of minder resultaat als je:

 • het niet gebruikt zoals wij je adviseren
 • als je het gebruik/dagen overslaat
 • minder pompjes/hoeveelheid gebruikt
 • andere producten erbij gebruikt
/ /

We gaan eerst je huid verbeteren en/of je huidprobleem aanpakken. Het duurt gemiddeld 5-6 maanden tot je huid verbeterd is. Daarna stap je over op een onderhoudsprogramma voor je dagelijkse verzorging en zul je met bepaalde producten stoppen. Hiermee behoud je het resultaat en jouw Perfect Skin. Uiteraard moet het niet, maar wij adviseren het zeker wel. Stop je met alle de producten? Dan stop je met je huid actieve werkstoffen toe te dienen en het eindresultaat te behouden. Dan zal je huid weer langzaam achteruit gaan.

/ /

Het programma om de huidgezond te maken duurt zo een 4-6 maanden afhankelijk van de ernst en het huidprobleem. In de periode gebruik je een programma om die huidgezondheid te krijgen. Daarna kun je over op een onderhoudsprogramma

/ /

Om je Perfect Skin te bereiken adviseren wij je een programma voor thuis die je huid verbeterd, hiermee kun je ongeveer 70% van de huidverbetering behalen. Wil je echt voor 100% verbetering gaan dan adviseren wij behandelingen bij ons in de kliniek.

/ /

Dit is erg afhankelijk van jouw persoonlijke wensen en advies. Hieronder zie je een gemiddelde overzicht van de kosten van een huidverbeteringsprotocol, maandbedrag en maandelijkse kosten als onderhoud.

 • Startprotocol Acne: €200-€300 (grote verpakkingen)
 • Maandelijks bedrag Acne: €65-€100
 • Onderhoud Acne: €50- Startprotocol
 • Huidverbetering & Anti-aging: €600 - €800  (grote verpakkingen)
 • Maandbedrag Huidverbetering & Anti-aging: €100 - €150
 • Onderhoud Huidverbetering & Anti-aging: €75-€100
/ /

Er zijn hele mooie startser sets, waarin een mooi start programma is opgenomen. Er is een basis starterset of er zijn er die speciaal voor een huidprobleem ingezet kunnen worden.  Wil je graag met 1 product beginnen? Dan adviseren wij met een cleanser te beginnen, reinigen is altijd de 1e stap naar huidverbetering.

/ /

Wanneer je een gevoelige huid hebt zullen wij je producten daarop aanpassen en eerst je huidbarrière versterken zodat je huid niet meer gevoelig is. Hierna zou je intensievere producten kunnen inzetten om je huid verder te verbeteren. Doordat het actieve ingrediënten bevat, die diep in de huid inwerken kan je huid er op reageren met droogheid, roodheid en schilfering. Dit is een normaal huidvernieuwingsproces en gaat vanzelf over. Het komt zelden voor dat iemand allergisch reageert op de producten.

/ /

Bij Clinic of Skin werken alleen huidtherapeuten. Huidtherapeuten hebben een andere opleiding (4 jarige HBO) gevolgd dan een schoonheidsspecialiste. En daarom mogen wij intensievere behandelingen uitvoeren in de kliniek en mogen wij verder gaan, waar schoonheidsspecialiste (moet) stoppen.

Zo mogen wij:

 • Medische producten en thuisbehandelingen adviseren die dieper in de huid en daardoor intensiever werken dan de producten die je bij een schoonheidsspecialiste, een parfumerie of apotheek kunt aanschaffen. Met medische producten en thuisbehandelingen kun je aanzienlijk meer resultaat bereiken.
 • Behandelingen in de kliniek uitvoeren zoals; laserbehandelingen uitvoeren (voor rimpels, grove poriën, vaatjes en pigmentvlekjes) en diepere peelings inzetten.
/ /

De meeste  producten mag je gewoon gebruiken tijdens zwangerschap. De producten die je niet mag gebruiken tijdens zwangerschap zijn:

Heb je nog een vraag?

Staat het antwoord op jouw vraag hierboven er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden.

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden.

Betaling

Klik hier voor meer informatie over de beschikbare betaalmethodes in de webshop van Clinic of Skin.

Meer informatie

Bezorging

Klik hier voor meer informatie over het bezorgen of afhalen van producten in de webshop van Clinic of Skin.

Meer informatie

Retourneren

Klik hier voor meer informatie over garantie en het retourneren van producten in de webshop van Clinic of Skin.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Klik hier voor de veelgestelde vragen (FAQ) over het afhandelen van bestellingen en meer over de webshop van Clinic of Skin.

Meer informatie