A Perfect Skin Starts Now

A perfect skin starts now

Onze unieke werkwijze

 • Stap 1: Huidscan
 • Stap 2: Collageenscan
 • Stap 3: Resultaten van de huidanalyse
 • Stap 4: Behandeling: reinigen, mee-eters verwijderen, chemische peeling, masker, LED lamp en dagverzorging. Alles wordt afgestemd op de behoeften van de wensen voor jouw huid.
 • Stap 5: Persoonlijk behandelplan met uitleg producten en voedingsadvies. Deze krijg je meteen met de eerste afspraak mee naar huis.

Totale duur: 120 minuten
Prijs: € 195,-

Hieronder vind je een uitgebreide uitleg van de eerste afspraak:

Stap 1: Huidanalyse

Onze huidtherapeuten beginnen met een uitgebreide persoonlijke huidanalyse van het gelaat inclusief huidscan. De huidanalyse voeren wij uit met de Visia. Dit is wetenschappelijke meetapparatuur waarmee we elk detail van de huid in kaart kunnen brengen. Deze camera meet heel specifiek de poriën, rimpels, uv-schade, rode of bruine vlekken, huidtextuur en bacteriën op de huid en in de diepere lagen van de huid. Ook kan elk detail van de huid in 3D worden weergegeven.

Stap 2: Collageenscan

Daarnaast passen wij een speciale hightech collageenhuidscan toe, waarmee we een kijkje in jouw huid nemen. De scan geeft inzicht in de huiddikte en ook in de ontwikkeling van rimpelvorming, mogelijke tekorten en de aanmaak van nieuw collageen. De aanmaak van collageen is belangrijk voor het tegengaan van huidveroudering. Tekorten kunnen ontstaan door lichamelijke klachten, maar ook door veel stress/druk leven, waardoor huidveroudering sneller kan ontstaan dan je denkt.

Stap 3: Resultaten van de huidanalyse

Wij kunnen precies zien hoeveel poriën je huid bevat, wat de zonschade is, de textuurverschillen en hebben inzicht in de pigmentschade. Daarnaast geeft het huidanalyse apparaat een huidleeftijd en een simulatie van hoe jouw huid zal verouderen tot een leeftijd van 80 jaar, zonder behandelingen of huidverzorgingsproducten. Wij maken op basis van deze resultaten een behandelplan, helemaal toegespitst op jouw huid.

Stap 4: Jouw eerste behandeling

Tijdens jouw eerste afspraak bij Clinic of Skin, krijg je meteen een behandeling van een uur. Zo leren wij jouw huid nóg beter kennen. Deze behandeling bestaat uit: reinigen, mee-eters verwijderen, peeling, masker, en daarnaast wordt er een keuze gemaakt uit microdermabrasie, bindweefselmassage kort of LED lamp en dagverzorging.

Stap 5: Persoonlijk behandelplan

In het behandelplan geven wij een persoonlijk advies welke huidverbeterende behandelingen nodig zijn voor jouw huid, welke producten daarop aansluiten en ontvang je advies op het gebied van voeding en suppletie. Dit persoonlijke behandelplan krijg je uiteraard ook mee naar huis.

Productadvies

Om het gewenste resultaat te behalen, is het gebruik van de huidproducten thuis een vereiste. De maandelijkse behandelingen in onze kliniek zijn zeer belangrijk, maar dagelijkse verzorging thuis zorgt voor sneller resultaat. We doen het dus echt samen! Daarom adviseren wij altijd om zelf twee keer per dag met jouw huid aan de slag te gaan. Je krijgt bij de eerste afspraak ook advies voor de juiste huidproducten en een uitleg hiervan.

Voedingsadvies

In de analyse komt ook naar voren of er op het gebied van voeding aanpassingen gemaakt kunnen worden om de huid te verbeteren. Hierin geven wij advies over jouw voedingspatroon en daarnaast adviseren wij voedingssuplementen als dat nodig is.

Vervolg huidanalyse

Wanneer je besluit om behandelingen te ondergaan en/of de huid te gaan verbeteren met onze huidproducten, zal er na enkele maanden een vervolg huidanalyse gepland worden om te zien in hoeverre de behandelingen de huid hebben verbeterd. Alle huidmetingen worden dan opnieuw uitgevoerd en met elkaar vergeleken.

Ons professionele team bestaat uit hbo-geschoolde huidtherapeuten die allen expert zijn op het gebied van huidverbetering. De perfect skin is geen droom meer!

En daarna: Perfect Skin Program

 • Voor de perfect skin hebben wij meerdere behandelingen nodig.
 • Hiervoor hebben wij het Perfect Skin Program samengesteld.
 • Deze intensieve kuur bestaat uit zes behandelingen die je elke drie weken ondergaat om een sneller en beter resultaat te behalen.
 • Je kunt hierbij kiezen uit drie soorten: silver/gold/rosé gold.
 • Deze worden hieronder omschreven:
Perfect Skin Program – silver
 • Behandeling van 30 minuten: €75,-
 • Pakket van zes behandelingen van 30 minuten: €375,- (zesde behandeling gratis)
 • Elke drie weken behandeling: reinigen, mee-eters verwijderen, peeling, masker, dagverzorging
Perfect Skin Program – gold
 • Behandeling van 60 minuten: € 149,-
 • Pakket van zes behandelingen van 60 minuten: € 745,- (zesde behandeling gratis)
 • Elke drie weken behandeling: reinigen, mee-eters verwijderen, chemische peeling, masker, en daarnaast wordt er een keuze gemaakt uit microdermabrasie, bindweefselmassage of LED lamp, dagverzorging
Perfect Skin Program – rosé gold
 • Behandeling van 60 minuten inclusief microneedling: € 220,-
 • Pakket van zes behandelingen van 60 minuten: € 1100,- (zesde behandeling gratis)
 • Elke vier weken behandeling: reinigen, mee-eters verwijderen, microneedling, LED lamp, dagverzorging