Recensies

Lees de ervaringen van onze cliënten

Natuurlijk ben je benieuwd of een behandeling of product echt doet wat het belooft. Wij hechten veel waarde aan de ervaringen van onze cliënten. Lees hier de reacties van de mensen die bij ons zijn geweest.

Ontzettend verbeterd

Sinds ik ben begonnen met de producten van ZO is mijn huid ontzettend verbeterd. Ik kan het iedereen aanraden.

Anoniem, 39 jaar

Professionele meiden

Altijd fijn om bij Clinic of Skin te zijn, gezellige maar vooral professionele meiden. De producten zijn super om te gebruiken en het advies en de begeleiding is ook heel goed.

Romy Pronk, 20 jaar

Veel eerder moeten doen

Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet om naar Clinic of Skin te gaan. Ik had het veel eerder moeten doen.

Anoniem, 37 jaar

Professionele behandelingen

Ik vind het hier altijd een feestje om te komen. De ruimtes zijn altijd schoon, mooi en oog voor detail. De behandelingen zijn zeer professioneel en er is altijd voldoende aandacht en tijd.

Jessica Müller, 37 jaar

Zeer prettige ervaring met een prachtig eindresultaat

Ik was in het bezit van een redelijk grote tatoeage van een indiaan op mijn been.
Ik ben door toeval via via in contact gekomen met Clinic of Skin nadat ik gehoord had dat zij mij konden helpen met het professioneel verwijderen van mijn tatoeage. Voorafgaand aan het traject ben ik over de behandeling, de eventuele reacties van de huid als gevolg van het weglaseren en wat de einddoelstelling zou zijn, ingelicht.
Ook tijdens elke behandeling ben ik met volledige aandacht voor, tijdens en na goed ingelicht over wat er ging gebeuren en hoe na de behandeling het gelaserde gedeelte te verzorgen.
Ik en mijn omgeving zijn zeer tevreden over het eindresultaat en ik kan het een ieder die twijfels heeft of geïnteresseerd is, adviseren om zeker even contact op te nemen met Wendy of een van de andere fijne medewerkers.
Ik kijk dan ook terug op een zeer prettige ervaring met een prachtig eindresultaat, dank je wel!”

 

Peter, 47 jaar

Huid is zoveel vooruit gegaan

Vriendelijke dames, professioneel, serieus, wordt tijd voor je gemaakt. Huid is zoveel vooruit gegaan.

Kim Greve, 40 jaar

Geweldig resultaat

1. Ik heb een LPG Kuur op de buik en zijkanten gedaan (bijna klaar); geweldig resultaat; strakker en de contouren zijn mooier. 2. Ik ben blij met de fractional laser kuur in mijn gezicht, alles wordt mooier, gladder, rustiger.

Corrie v.d. Steen, 64 jaar

De behandeling is goed aangeslagen

Goed voorlichting, duidelijk, vriendelijk. Er worden geen beloftes gedaan die niet worden nagekomen. De behandeling is goed aangeslagen. Ik ben blij. Bedankt!

Linda, 43 jaar

Nog nooit zo mooi geweest

Ik schaamde me zo voor mijn pigmentvlekken, maar nu zijn ze allemaal weg. Mijn huid is nog nooit zo mooi geweest.

Anoniem, 32 jaar

Zo goed begeleid

Ik ben bij Clinic of Skin terecht gekomen i.v.m. mijn huidprobleem (pigment). Ik word hierbij zo goed begeleid, dat geeft mij een fijn en prettig gevoel. De producten van ZO Skin Health werken heel goed/ intensief waardoor ik mijn pigment tot een minimum kan houden. Thanks hiervoor meiden.

Ingrid van de Berg, 46 jaar

Heel veel resultaat

Onwijs blij met het eindresultaat. Nooit meer om de dag hoeven scheren en altijd gladde oksels. Zelfs na de eerste 2 behandelingen al heel veel resultaat.

Joyce, 28 jaar

Goed advies

Goed advies, door gebruik van producten ziet mijn huid er gezond uit.

Erika de Lange, 37 jaar

Een echte aanrader!

Geboren met eczeem, altijd een mega extreem droge huid in mijn gezicht gehad en ik smeerde wel 6x per dag mijn gezicht in. Sinds ik in contact ben gekomen met Clinic of Skin is het probleem met mijn droge huid opgelost. Ik gebruik de ZO Skin Health producten ‘s morgens en ‘s avonds en voel me echt een ander mens! Een echte aanrader!

Sabine van der Meer, 37 jaar

Als zeer positief ervaren

Nadia en Wendy tonen onwijs veel empathie, denken met je mee en geven uitgebreid en deskundig advies. Door hun deskundige hulp ben ik (bijna) van mijn acne af en voel ik mezelf weer gelukkig. Naast de producten van ZO Skin Health gebruik ik ook de mooie poederfoundation van Colorescience en de bijbehorende primer en Kabuki kwast. Tevens zorgt de primer ervoor dat mijn foundation zo lang mogelijk blijft zitten. Ik ben hier onwijs blij mee! Al met al heb ik de behandelingen en het gebruik van de producten als zeer positief ervaren. Ik kijk uit naar de peelingen, waardoor mijn huid nog meer gaat stralen!

Sharona, 24 jaar

Mijn huid is zo verbeterd

Mijn huid is zo ontzettend verbeterd dankzij de professionele behandelingen van Mariska! Sowieso voel ik me altijd erg op mijn gemak bij Clinic of Skin en ben ik enorm geholpen met hun aanpak!

Petra Moor, 50 jaar

Deskundige behandelingen

Deskundige behandelingen en begeleiding m.b.v. de laatste innovaties.

Conny van Veldhoven, 53 jaar

Erg aardige dames

Door mijn kalknagel ben ik hier gekomen en laseren was een optie, na een leuke ontvangst en informatie ben ik ook voor mijn gezicht hier gekomen. Heel prettig geïnformeerd dus na een goede ervaring ben ik blij dat ik hier klant ben. Leuke acties en erg aardige dames. TOP!!

Nel Beekhuizen, 66 jaar

Super veel aandacht

Super veel aandacht voor problemen van de huid.

Ineke Huiskes, 68 jaar

Wat een resultaat direct

Na vele salons bezocht te hebben ben ik terecht gekomen bij Clinic of Skin. Wat een resultaat direct en het blijft! Ik gebruik trouw mijn producten en wordt goed begeleid door de dames van CoS. Dit is echt een wonder! Dank jullie wel.

Mireille Bakker, 38 jaar

Fijne behandelingen

Ik had altijd een vrij droge, onrustige huid met pigmentvlekken. Door de ZO kuur is mijn huid er serieus beter uit gaan zien, meer effen en nooit meer trekkerig. Goed advies en fijne behandelingen.

Fleur, 41 jaar

Zeer mooie resultaten

Super kundige therapeuten, keurig netjes, nauwkeurig, heel goede producten. Zeer mooie resultaten. Kortom een TOP praktijk! (en ….. ook nog heel gastvrij en aardig!!).

Bianca, 56 jaar

Ik kan het iedereen aanbevelen

Ik kwam 3 jaar geleden voor het eerst bij Clinic of Skin. Daar hielp Mariska mij mijn acne verminderen. Als ik nu foto’s zie van hoe het toen was en nu…. Ben ik er zo blij mee! Ik kan het zeker iedereen aanbevelen.

Kylie Moor, 17 jaar

Begeleiding is heel goed

Nu 1 jaar bij Clinic of Skin. Veel pigment. En veel rimpels. Na 7x laseren en gebruik van ZO Skin Health producten heb ik veel resultaat. Iedereen is ook heel aardig. Begeleiding is heel goed.

Lia, 58 jaar

Zeer tevreden!

Na mijn zwangerschap was mijn buik wat verslapt. Zeven maanden erna kwam ik bij Clinic of Skin voor LPG behandelingen. Een Rosé Gold kuur met cryolipolyse werd mij geadviseerd. Het resultaat mag er zeker zijn! De huid van mijn buik is weer veel strakker en zelfs mijn taille heeft meer vorm! Ik ben heel erg blij met het resultaat en zou het zeker een ander aanraden!

Linda, 30 jaar

Ik ben van mijn acne af!

Na van alles geprobeerd te hebben ben ik via via bij Clinic of Skin terecht gekomen. Ik ben eindelijk van mijn acne af!

Shirley, 24 jaar

Deze combinatie werkt écht!

Al enige tijd had ik last van acne en pijnlijke ontstekingen. Zodoende ben ik in contact gekomen met Clinic of Skin waar ik onder behandeling ben door middel van acnetherapie en de producten van ZO Skin Health. Deze combinatie werkt écht! Om de 7 á 8 weken een acnebehandeling en tezamen met de producten & het goede advies resulteert dit in een mooie gladde/gave huid!

Annemiek, 27 jaar

Ik ben blij dat ik ze gevonden heb

Ik ben erg tevreden met mijn behandelplan en producten. Samen met de producten van ZO Skin Health met om de 6 weken een gezichtsbehandeling houd ik mijn pigmentvlekken goed onder controle. Clinic of Skin en zijn specialisten staan hoog bij mij en ik ben blij dat ik ze gevonden heb.

Melisa le Feber, 45 jaar

Ze doen altijd hun uiterste best

Al jaren word ik door Wendy en Denise geholpen aan mijn acne en de littekens daarvan. Niet altijd de fijnste behandelingen (soms nogal pijnlijk) maar ze doen altijd hun uiterste best om het mij zo aangenaam mogelijk te maken. Ze denken altijd weer met me mee, als er nieuwe producten of behandelmogelijkheden zijn. Heel fijn!

Danielle Zwinkels, 28 jaar

Veel aandacht

Heel veel aandacht wordt er gegeven en ook door middel van nabellen en mailen om samen tot een mooi resultaat te komen.

Corryne van Leeuwen, 56 jaar

Mijn huid is egaal en straalt

Vanaf mijn puberteit heb ik een ‘slechte’ huid gehad. Maar na mijn zwangerschap ontwikkelde ik ook nog rosacea. Voor mij een zeer storende aandoening waar ik veel last van had. Ik heb allerlei middelen en producten gebruikt, maar helaas zonder afdoende resultaat. Nadat ik bij Clinic of Skin terecht ben gekomen ben ik de producten van ZO gaan gebruiken. Wat een verschil! Mijn huid is egaal en straalt. Bedankt voor de prettige ondersteunende behandelingen en de professionele zorg.

Hinke, 39 jaar

Heel erg blij

Na een aantal jaren met problemen met pigmentatie in mijn gezicht, ben ik bij Clinic of Skin terecht gekomen. Eindelijk kreeg ik het idee dat het probleem verholpen kon worden. Met fijne behandelingen en het gebruik van de juiste producten is mijn melasma onder controle. Zowel in de zomer als in de winter heb ik nu een mooie, egale en stralende huid. Heel erg blij met Clinic of Skin!

Joyce, 29 jaar

Veel complimenten over mijn huid!

Mijn huid voelt zacht en rijk aan sinds ik de producten gebruik van Clinic of Skin. Ik heb diverse merken gebruikt maar dat ging vaak gepaard met allergische reacties. Voor het eerst heb ik producten gevonden die echt blijvende resultaten laten zien. Ik krijg veel complimenten over mijn huid. Kortom, ik ben er erg blij mee!

Mevrouw van Geest, 30 jaar

Heel goed en fijn advies

Het is altijd weer prettig om bij Clinic of Skin te zijn. Heel goed en fijn advies. Heel gezellig en warm. En goed resultaat.

Ellen Cox, 56 jaar

Mega blij met de behandelingen

Na elke behandeling zag ik mijn huid verbeteren! De littekens werden minder en de rode vlekken verdwenen. Ik voel mij weer zoveel blijer en zelfverzekerder nu mijn huid weer mooi is! Door de laserbehandelingen ben ik bewust geworden van de invloed van de zon op je huid. Wanneer het zonnetje licht doorbreekt smeer ik al zonnebrandcrème op mijn gezicht (wel de speciale van ZO, ik wil niets anders meer!). Al met al ben ik mega blij met de behandelingen bij Clinic of Skin. De laserbehandelingen zijn echt geweldig om littekens en rode vlekken te laten verdwijnen.

Martine, 29 jaar

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Wil je tips & tricks ontvangen voor een mooie huid, op de hoogte zijn van onze acties en meer info over de kliniek? Don’t miss out en meld je aan voor de Clinic of Skin nieuwsbrief. Jouw gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid en je kunt je altijd weer afmelden.

Menu