Acties

acties lpg endermologie

Oksels laserontharingsACTIE

Wil je gladde oksels en niet meer hoeven scheren?

Dan hebben we nu een megascherp SUMMERACTIE-tarief voor je:

  • Actieprijs: €50,- (i.p.v. €110,-)
  • Voorwaarden: actie loopt tot 30 augustus 2020

Tip: als je in augustus start kun je ook een voor aantal behandelingen het actietarief betalen en deze later in het jaar gebruiken.

 

Afspraak maken

Meer informatie over laserontharing vind je hier.

Maak nu een afspraak!

 

BRING A FRIEND actie

Ben je onder behandeling bij Clinic of Skin en ben je blij? Vertel het aan je vrienden en  wanneer jou je ‘friend’ ook bij ons voor een behandeling komt ontvangen jullie beiden 10% korting! De Bring-A-Friend actie is van 1 augustus 2020 tot 31 december 2020.

Hoe werkt het:
Vraag je huidtherapeut om een Bring-A-Friend kaart en vul deze volledig in voor iedere nieuwe cliënt die je aandraagt. Laat je ‘friend ‘de kaart meenemen naar de 1e afspraak en wanneer je ‘friend’ de 1e behandeling heeft onder gaan ontvangen jullie beiden een korting van 10% op één behandeling.

Actievoorwaarden:

1.            De korting van 10% geldt alleen voor bestaande cliënten die een nieuwe cliënt aandragen. En voor nieuwe cliënten die door een bestaande cliënt worden aangedragen.

2.            De korting geldt uitsluitend wanneer de nieuwe cliënt daadwerkelijk een behandeling heeft ondergaan en betaald heeft.

3.            De korting geldt op de 1e behandeling van de nieuwe cliënt alleen bij inlevering van de volledig  ingevulde kaart.

4.            De korting wordt verrekend bij het afrekenen van de behandeling van de bestaande cliënt en geldt alleen op de eerst volgende behandeling van de bestaande cliënt.

5.            De korting geldt alleen wanneer de behandeling direct wordt afgerekend.

6.            De korting geldt uitsluitend voor behandelingen en niet voor producten.

7.            De korting geldt alleen voor niet vergoede behandelingen

8.            Een nieuwe cliënt is iemand die nog nooit bij Clinic of Skin (of Huid & Zorg) voor intake of voor behandeling is geweest.

9.            Een nieuwe cliënt kan maar 1 keer en door 1 bestaande cliënt worden aangedragen.

10.          Wanneer een bestaande cliënt meerdere nieuwe cliënten aandraagt die allemaal een eerste behandeling hebben ondergaan, dan wordt voor iedere nieuwe cliënt 10% korting verrekend per behandeling.

11.          De Bring-A-Friend kaart kan niet worden gebruikt voor behandelingen waar al korting op wordt gegeven ( acties of pakket- of combinatiekortingen).

12. De korting wordt alleen gegeven op 1 behandeling, niet op een pakket of reeks behandelingen.

12.          Voor een nieuwe cliënt die voor 1 augustus 2020 is aangedragen kan deze kaart niet worden ingezet.

13.          Deze actie is geldig van 1 augustus 2020 tot 31 december 2020 bij inlevering van een volledig ingevulde kaart.

14.          Behandeling moet plaats vinden tussen 1 augustus 2020 tot 31 december 2020.

Afspraak maken

Menu