Blog

Hoe zorg je voor een mooie glow tijdens de feestdagen?

De feestdagen staan weer voor de deur en dan willen we er graag zo mooi mogelijk uitzien. Vaak wordt als eerste gedacht aan welke feestelijke outfit we kunnen aantrekken. Alle kledingstukken met goud, glitters en pailletten mogen weer uit de kast. Om je look compleet te maken heb je alleen nog een mooie, stralende huid nodig. Hier kunnen wij je bij helpen! In deze blog geven we je 3 tips om jouw huid te laten stralen.

Een gezonde huid is een mooie huid.

1. Stimulator Peel
Eén van de behandelingen die we bij ons in de kliniek aanbieden is de Stimulator Peel van ZO Skin Health. Dit een hele fijne, milde peeling die je huid laat stralen, maar waar je niet van gaat schilferen. De peeling stimuleert de huidvernieuwing en verheldert de huid. Je huid krijgt er echt een mooie glow van én je hebt geen downtime. De perfecte peel vlak voor een feestje!

2. Producten voor thuis van ZO Skin Health
Wil je zowel bij ons in de kliniek als thuis jouw huid verbeteren? Dan heeft ZO Skin Health fijne producten om thuis te gebruiken. Belangrijk is om altijd eerst te starten met Getting Skin Ready. Dit bestaat uit reinigen, exfoliëren en tonen. Door deze stappen worden alle talg-, vuil- en make-upresten en oppervlakkige dode huidcellen van de huid verwijderd. Je huid zal zachter aanvoelen, gladder zijn en een mooie glow krijgen. Het zijn de eerste stappen op weg naar een gezonde huid en een gezonde huid is een mooie huid. Het gebruik van de producten van ZO Skin Health zorgt ook voor langdurig resultaat, zodat je altijd een stralende huid hebt.
Voor extra exfoliatie kun je ervoor kiezen om de Enzymatic Peel of de Exfoliation Accelerator toe te voegen aan jouw huidverzorgingsroutine. Deze producten zorgen voor versnelde celvernieuwing en kalmeren en hydrateren de huid.

Een gezonde huid is een mooie huid

Als je een intensere thuispeel zou willen en het niet erg vindt om tijdelijk huidreacties te krijgen, dan is de Radical Night Repair geschikt. Deze crème bevat 1% retinol, verbetert de huidtextuur en ongelijkmatige pigmentatie én vermindert fijne lijntjes en rimpels voor een jongere huidtoon. We geven je dan graag de instructies om de Radical Night Repair op de juiste manier als thuispeel in te zetten.

3. Make-up van Colorescience
Naast de Stimulator Peel en de producten van ZO Skin Health kun je de make-up van Colorescience inzetten om jouw huid nog mooier te maken. De producten van Colorescience zijn huidverbeterend, bevatten geen schadelijke stoffen en verzorgen de huid.
Colorescience heeft verschillende producten om je make-uplook af te maken. Voor de lippen is er de Lip Shine. Dit is een lipgloss met SPF 35 die je lippen een mooie glans geeft, hydrateert en beschermt tegen UV-a, UV-b en schadelijke invloeden van buitenaf. De Lip Shine is in 5 verschillende tinten verkrijgbaar, zodat er altijd een mooie passende kleur is voor jouw lippen.
De Morning Glow is een minerale poeder die de huid een mooie subtiele gouden glans geeft. Je kunt het aanbrengen als blush op de jukbeenderen, op het decolleté of als oogschaduw. Dit is de finishing touch van jouw make-uplook!
Daarnaast is er ook nog de Champagne Kiss Illuminator. Dit is een highlighter die je ook over de huid van de jukbeenderen, decolleté of ogen kunt aanbrengen, of op andere plekken van het lichaam waar je wat extra glans wilt om het nog feestelijker te maken.

Met deze 3 tips kom je stralend de feestdagen door! Dus heb je vragen of kom je graag een keertje langs voor een behandeling of uitleg over de producten van ZO Skin Health of Colorescience? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Veel liefs,

Mandy

Nieuwsbrief

Wil je tips & tricks ontvangen voor jouw Perfect Skin, op de hoogte zijn van onze acties en meer info over de kliniek? Don’t miss out en meld je aan voor de Clinic of Skin nieuwsbrief.

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden.

Volg ons op Instagram