Blog

Thuisbehandeling LPG tijdens het Corona virus

Vanwege het Coronavirus doen wij tijdelijk geen behandelingen in de kliniek en dus ook geen LPG behandelingen. Nu vraag je je misschien af, wat moet ik nu met mijn behandeling? Hoe kan ik het behaalde resultaat behouden en achteruitgang voorkomen? In deze blog zullen we je hier alles over vertellen.

Om je lichaam zonder LPG behandelingen toch in shape te houden, is het belangrijk om nu extra aandacht te besteden aan een gezonde leefstijl. Dit kun je doen door elke dag minimaal een half uur te bewegen zoals wandelen, fietsen en door minimaal 3 keer per week een intensieve training te doen zoals krachttraining. Krachttraining houdt de vetverbranding hoog en de afvoer van vocht en algehele circulatie worden door krachttraining gestimuleerd. Weg met al die afvalstoffen! Er zijn op internet veel leuke workouts voor thuis te vinden.

Daarnaast is gezonde voeding belangrijk om voldoende vitaminen, mineralen en bouwstoffen binnen te krijgen. Probeer veel groenten (ongeveer 400 a 500 gram) per dag te eten voor de optimale hoeveelheid vitamines en mineralen. Wissel dit zoveel mogelijk af door verschillende kleuren groenten te eten. Neem ook als tussendoortje groenten of een lekker stuk fruit (maximaal 2 stuks per dag).
De hoeveelheid koolhydraten kun het beste zoveel mogelijk beperken. Neem bijvoorbeeld maar 1 keer per dag een maaltijd met koolhydraten in plaats van 2 a 3 keer per dag. Koolhydraten zijn energietoevoer en wanneer je hier teveel van binnenkrijgt, wordt het in het lichaam als vet opgeslagen. Dit voorkom je door de hoeveelheid koolhydraten te beperken en veel te bewegen waardoor deze energie wordt gebruikt.

Naast een gezonde leefstijl kun je de behandeling thuis verder ondersteunen door middel van de LPG Skincare en de LPG supplementen. De resultaten van de LPG Skincare en de LPG supplementen zijn bewezen door wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast kun je jezelf thuis een mini behandeling geven door middel van NuBODY. Dit is een microstroom huidverzorging apparaat wat speciaal is ontwikkeld voor thuisgebruik voor het hele lichaam.

LPG Skincare
LPG heeft Skincare ontwikkeld wat geschikt is voor elke behandelindicatie. De natuurlijke celactiviteit wordt gestimuleerd dankzij een exclusief complex van actieve ingrediënten. Het Orange Peel Smoothing Complex zorgt ervoor dat vetten vrijkomen en worden geëlimineerd. Hierdoor wordt cellulite gladgestreken en wordt nieuwe cellulite voorkomen. Om vetverbranding te stimuleren is de Body Shaping Gel ideaal. Deze crème bevat het exclusieve afslankende LPG-complex dat de rondingen van het lichaam doeltreffend verminderd. De vetverbranding wordt gestimuleerd en de vetopslag wordt beperkt. Voor huidversteviging is de Firming Contour Fluid ontwikkeld waarbij het exclusieve anti-aging complex van LPG doeltreffend werkt op de vorming van natuurlijk collageen en elastine. Ook wordt de afbraak van collageen en elastine voorkomen. Hierdoor wordt een duurzame manier de stevigheid van de huid hersteld.

LPG Supplementen
LPG is al meer dan 30 jaar expert in de mechanismen van de huid en heeft aan de hand van deze expertise een lijn met supplementen ontwikkeld om ook van binnenuit de huid te verbeteren op het gebied van vetvermindering, cellulite en welzijn. Elk product bestaat uit een kuur van 14 dagen en bevat natuurlijke ingrediënten.
Volg je een kuur LPG-behandelingen om cellulite aan te pakken? Dan is de 14 daagse kuur LPG Day & Night Orange Peel Stop een perfecte aanvulling. Deze 100% natuurlijke kuur is het eerste product op de markt die op een natuurlijke manier alle oorzaken van cellulite aanpakt. Het voert vocht en afvalstoffen af, stimuleert de vetverbranding, voorkomt vetopslag en het versoepelt bindweefsel van binnenuit.
Was je bezig met een kuur voor centimeterverlies? Dan past de 14 daagse kuur met de LPG Slimming Concentrate beter bij jou. Deze kuur activeert de vetverbranding en zit daarnaast vol met antioxidanten. Antioxidanten ondersteunen ons immuunsysteem en is zeker voor nu heel handig!
De heerlijke LPG Organic Slimming Tea is ook geschikt om centimeterverlies te ondersteunen. Deze 100% biologische thee geeft een boost aan je stofwisseling en voert afvalstoffen en vocht af. Daarnaast wordt ook de vetverbranding gestimuleerd. Deze thee kun je in kuurverband gebruiken door 14 dagen twee zakjes per dag te nemen of gewoon wanneer je er zin in hebt.
Als extra ondersteunend product kan de LPG Fat & Suger Control worden ingezet. Dit product kan gebruikt worden na een zware maaltijd waardoor vetten en suikers worden geabsorbeerd. Hierdoor wordt de ophoping van vet voorkomen en wordt het vet makkelijker afgebroken.

NuBODY
NuBODY is het eerste microstroom huidverzorging apparaat, goedgekeurd door de FDA, waarmee de huid van het lichaam steviger, strakker en gladder wordt. De technologie van microstroom bootst de natuurlijke bio-elektrische stroom van het lichaam na waardoor beschadigde cellen worden hersteld. Dit geeft als resultaat dat de huidtoon en huidtextuur verbeterd, de huid steviger en gladder wordt en de zichtbaarheid van cellulite verminderd. Daarnaast wordt ook de spiertonus en de doorbloeding van de huid verbeterd. Het apparaat is eenvoudig in gebruik en ook nog eens leuk om te doen. De eerste 60 dagen gebruik je de NuBODY elke dag waarbij 5 minuten per behandelgebied voldoende is. Daarna kun je het resultaat onderhouden met 2 a 3 keer per week. Het is een mooie aanvulling op de LPG-behandelingen bij ons in de kliniek!

Wil je advies over welke producten het beste bij jou passen? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je hier alles over.

Nieuwsbrief

Wil je tips & tricks ontvangen voor jouw Perfect Skin, op de hoogte zijn van onze acties en meer info over de kliniek? Don’t miss out en meld je aan voor de Clinic of Skin nieuwsbrief.

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden.

Volg ons op Instagram