Blog

Verminder rimpels en lift je huid zelf thuis met NuFace!

Bij Clinic of Skin hebben we veel verschillende behandelingen in de kliniek en producten voor thuis om de huid te verstevigen en te verbeteren.
Door de kwaliteit van de huid te verbeteren wordt de huid zacht, glad, egaal en worden lijntjes en rimpels minder zichtbaar. Toch vergeten we hierin nog één heel belangrijk punt: het trainen van de aangezichtsspieren. Daarom zullen wij je in deze blog alle tips en tricks vertellen om je aangezichtsspieren te trainen!

Vanaf ons 25e levensjaar wordt de celvernieuwing trager, neemt de aanmaak van collageen en elastine af, maar ook de kwaliteit van de aangezichtsspieren neemt af. Al deze factoren dragen bij aan het huidverouderingsproces. Onze behandelingen en de producten van ZO Skin Health verbeteren de celvernieuwing en de aanmaak van collageen en elastine.

Om de aangezichtsspieren te trainen is NuFACE dé oplossing en ideaal omdat je dit thuis kunt doen! Dit is ‘fitness for your face’. Je kunt de behandelingen in de kliniek en de producten thuis zien als de voeding voor je huid en de NuFACE als het sporten voor je huid. Door de aangezichtsspieren te trainen, verbeteren de contouren van de kaaklijn, jukbeenderen en verminderen fijne lijntjes. Het gezicht wordt als het ware gelift, zonder dat hier een operatie voor nodig is. Dit is toch wat je wilt?

NuFACE is een handig apparaatje dat werkt op microstroom. Deze microstroom geeft kleine, zachte stroomgolven aan de huid, het onderhuids bindweefsel en de spieren. Microstroom activeert processen in de huid en spieren die door het verouderingsproces zijn vertraagd. De aangezichtsspieren worden sterker en steviger. Doordat deze spieren direct zijn verbonden aan de huid, wordt bij het trainen ervan direct een liftend effect van de gezichtscontouren verkregen. Naast het trainen van de gezichtsspieren gebeurd er nog veel meer in de huid bij het gebruik van de NuFACE:

·       Zuurstof en voedingsstoffen worden beter door de huid opgenomen
·       Afvalstoffen worden beter afgevoerd
·       Actieve werkstoffen in de huidverbeteringsproducten van ZO Skin Health worden beter opgenomen

 

De verschillende soorten apparaten van NuFace

Alle producten van NuFACE zijn FDA-goedgekeurd wat inhoudt dat de apparaten absoluut veilig en effectief zijn. Het doet echt dus wat het beloofd!
Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar van NuFACE waarbij het verschil vooral zit in de kracht van het apparaat.

NuFACE Trinity PRO: het meest krachtige apparaat voor het gezicht en daarom onze favoriet, de NuFACE Trinity PRO waarmee het hele gelaat en ook de hals behandeld kunnen worden.

ELE Attachement: voor de kleinere gebieden rondom de ogen en de mond is een speciaal opzetstukje verkrijgbaar. Hiermee kan je nog specifieker te werk gaan.

Wrinkle Attachement: voor de verbetering van fijne lijntjes en rimpeltjes is het Wrinkle Attachement heel fijn. Dit is een rode LED-lamp waarmee de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd.

NuFACE mini: dit is een kleinere variant van de NuFACE Trinity PRO en is daardoor minder krachtig. Deze adviseren wij bij beginnende huidveroudering om op een mildere wijze ook te zorgen voor contourverbetering en op het verminderen van lijntjes en rimpels. Bij dit apparaat kunnen de Attachments niet gebruikt worden.

Voor alle NuFACE apparaten is een gel primer nodig om de microstroom te geleiden naar de huid, het onderhuids bindweefsel en de spieren. De Hydrating Leave-on gel primer bevat hyaluronzuur waardoor de huid wordt gehydrateerd. Om je thuisbehandeling compleet te maken, gebruik je de Optimizing mist. Deze mist werkt verfrissend, hydraterend en activeert de werkstoffen van de gel primer. Na de behandeling spray je de Optimizing mist over de gel primer en vervolgens masseer je dit in, zodat je een optimaal effect hebt van alle actieve werkstoffen.
Dan is er ook nog de NuFACE FIX welke je gemakkelijk mee kunt nemen en op elk moment van de dag kunt gebruiken. Deze kun je namelijk ook over je make-up gebruiken. Je brengt eerst het NuFACE Smoothing serum aan en vervolgens maak je kleine bewegingen met de NuFACE FIX over de huid. De NuFace FIX is ideaal voor fijne lijntjes rondom de ogen en rondom de mond. Doordat de microstroom ook de doorbloeding van de huid stimuleert, worden donkere kringen minder zichtbaar en krijg je een frissere uitstraling.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de NuFACE producten en wil je hier meer over weten of ermee gaan starten, neem dan contact met ons op of kom langs in de kliniek. Wij laten je de producten graag zien en leggen je uit hoe je het thuis kunt gebruiken.

Nieuwsbrief

Wil je tips & tricks ontvangen voor jouw Perfect Skin, op de hoogte zijn van onze acties en meer info over de kliniek? Don’t miss out en meld je aan voor de Clinic of Skin nieuwsbrief.

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden.

Volg ons op Instagram