Blog

Waarom wij kiezen voor ZO Skin Health

Sinds 2010 werken wij met ZO Skin Health. Als huidtherapeuten, bieden we hoogwaardige
behandelingen, die worden aangevuld door het gebruik van producten, perfect bij jouw huid.
En er zijn zoveel merken waaruit ook wij kunnen kiezen…

We hebben bij Clinic of Skin heel lang merken gezocht en getest, maar dit is echt het allerbeste merk in de markt. Deze producten zijn niet alleen cosmetisch, maar ook medisch/therapeutisch.

Waarom viel onze keuze op ZO Skin Health?

ZO Skin Health is ontwikkeld door de wereldberoemde dermatoloog Dr. Zein Obagi. Obagi is al 35 jaar expert op het gebied van het ontwikkelen van een gezonde huid. Wat ZO Skin Health vooral anders maakt dan andere producten in dit segment is:

  • Hoog geconcentreerde ingrediënten, hoger dan andere merken.
  • Unieke aflevertechnieken, wat betekent dat de producten dieper in de huid komen dan andere merken.
  • Er zit jaren wetenschappelijk onderzoek en studies achter het ontwikkelen van deze producten.
  • ZO Skin Health bestrijdt niet alleen de symptomen van huidaandoeningen en beschadigingen zoals andere merken, maar van filosofie van Dr. Zein Obagi is gericht op het weer gezond maken van de huid. En dat is precies hoe wij ook denken en werken!
  • De producten zijn niet gericht op moisturizen van de huid (wat de huid lui maakt) maar gericht op het activeren van de huid – huid zelf weer aan het werk gezet.
  • Stimuleert celvernieuwing en is gericht op de huidfuncties herstellen en onderhouden
  • Werkt op cellulair niveau: de huidbarrière wordt hersteld – daarmee gevoelige, droge huid vermindert, minder kans op ontstekingen, de huid wordt gezonder, kan zelf voldoende vocht aanmaken en vasthouden. De huid wordt door een betere huidbarrière beter gehydrateerd.
  • ZO Skin Health pakt acne, pigmentproblemen, rosacea, huidveroudering, fijne lijntjes en rimpels aan.

De producten zijn voor zowel gezicht als lichaam te gebruiken. Veel van de producten bevatten
antioxidanten: deze neutraliseren vrije radicalen en hiermee schade aan de huid door bijvoorbeeld zon, roken, alcohol, uitlaatgassen, voeding en stress. Wat ook heel belangrijk is dat de SPF naast UVA en UVB ook bescherming tegen HEV licht (blauw licht computer, telefoon, tablet etc.) en infrarood licht bevat.

We zien vaak al na een paar weken verbetering aan de huid van onze cliënten. De producten bevorderen het resultaat van andere behandelingen zoals peelings, microneedling en laserbehandelingen.

En wat tot slot ook heel belangrijk is, is dat er keuze is uit meerdere soorten producten voor de droge, normale en vette huid. Er wordt altijd een persoonlijk behandelprotocol opgesteld!

Shop hier de producten van ZO Skin Health of maak een afspraak in de kliniek voor een deskundig advies.

Nieuwsbrief

Wil je tips & tricks ontvangen voor jouw Perfect Skin, op de hoogte zijn van onze acties en meer info over de kliniek? Don’t miss out en meld je aan voor de Clinic of Skin nieuwsbrief.

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden.

Volg ons op Instagram