Blog

Zo creëer jij jouw kerstlook!

Het is tijd voor weer een nieuwe blog en deze keer wil ik je graag helpen om een feestlook te creëren met de producten van Colorescience. Door onderstaande zes producten te gebruiken creëer je jouw feestlook, eenvoudig en snel! Zo ben je helemaal klaar voor de komende feestdagen. Hieronder vind je een voorbeeld van de make-up look die we gaan maken. Ben je benieuwd welke producten we gaan gebruiken en hoe? Lees dan snel verder!

 

Product 1: De Brightening Perfector

Deze perfector gebruik je als eerste stap om de huid voor te bereiden op de komende producten. Deze perfector kun je ook wel zien als een primer en zorgt ervoor dat de huid mooi egaal en glad wordt. We hebben meerdere versies van deze perfector, maar voor deze look gaan we voor een frisse/ heldere look en daar past deze Brightening perfector perfect bij!

 

Product 2: De Natural Pressed foundation 
Dit is een natuurlijke foundation in poedervorm. Misschien gaat dit een beetje tegen je gevoel in, omdat foundation meestal vloeibaar is, maar bij dit product is dat net even anders. Deze foundation breng je aan met een Kabuki kwast. Ga je voor een minimale dekking, breng dan een dun laagje aan. Wil je meer dekking, breng dan een dikkere laag aan of kies voor twee dunne laagjes over elkaar heen. (Tip! Last van kringen? Breng hier dan een extra laagje poeder aan met een klein kwastje, zo kan je wat preciezer werken).

 

Product 3: Het Beauty on the Go Palette
Dit palette is multifunctioneel en kun je op meerdere plekken op jouw gezicht aanbrengen. Om deze look wat feestelijker te maken is er gekozen voor een donkere oog look. Hiervoor kan je de twee donkerste kleuren gebruiken en blend deze door in je arcadeboog. Breng de middelste kleur aan op het ooglid. Om te zorgen voor een frissere blik kan je bij de binnenste ooghoeken kiezen voor een lichte kleur, gebruik dan de eerste twee kleuren. Je kan het palette bijvoorbeeld ook gebruiken voor je wenkbrauwen of als kleurtje voor op je wangen.

 

Product 4: De Pressed Illuminating Morning Glow
Deze illuminator zorgt voor een super mooie en subtiele glans op jouw huid. Het zorgt net voor dat extra kleurtje op je wangen, waardoor je er gelijk stralender uitziet. De glitter die in de morning glow verwerkt zit, zorgt voor een frisse uitstraling met een mooie glans. Je kunt dit product dus gebruiken als blush, maar probeer hem bijvoorbeeld ook eens op de ogen of op het wenkbrauwbot om deze gebieden van jouw gezicht meer op te accentueren! Voor een glittertje op je lippen kun je dit product om jouw lippen deppen, bijvoorbeeld na je lippenbalsem.

 

Product 5: De mascara
Om de look af te maken voegen we nog een mascara toe. Deze mascara zorgt voor mooie donkere wimpers die jouw ogen meer definitie geven. Dit product voedt en verzorgt de wimpers, waardoor deze ook nog eens sterker worden. Door de zwarte pigmenten die in de mascara zitten, blijft deze de hele dag op zijn plaats en hoeft je niet bang te zijn voor zwarte vlekken. (Tip! Breng de mascara met een zigzaggende beweging aan voor meer volume van jouw wimpers).

 

Product 6: De Hydrating Mist
Deze hydraterende mist zorgt ervoor dat jouw make-up nog langer blijft zitten. De mist werkt verzorgend, kalmerend en voedt de huid juist gedurende de dag in plaats van deze uit te drogen. Breng deze mist aan als je helemaal klaar bent met jouw make-up. Schud de mist even voor gebruik en sluit je ogen terwijl je de mist aanbrengt, houdt de mist zo een 10 tot 20 centimeter van je gezicht vandaan en sprayen maar! Zo kan je er de hele dag (en nacht) tegenaan en hoef je je geen zorgen te maken over jouw make-up.

 

Met deze zes producten is jouw make-up look compleet en ben je helemaal klaar om te shinen tijdens de feestdagen of natuurlijk gewoon op elke andere dag! Ik hoop dat jouw make-up look geslaagd is en dat je het leuk vond om te doen. Mocht je nog vragen hebben over de producten of wil je wat extra advies over onze make-up en jouw huid? Neem dan contact met ons op!

Lieve groet,

Lorraine

Nieuwsbrief

Wil je tips & tricks ontvangen voor jouw Perfect Skin, op de hoogte zijn van onze acties en meer info over de kliniek? Don’t miss out en meld je aan voor de Clinic of Skin nieuwsbrief.

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden.

Volg ons op Instagram