Thuisbehandelingen

Grove huidtextuur

Is je huid grof en niet glad en zacht? Heb je grove poriën en grove huidstructuur. Wil je dit graag verbeteren? Dit kun je zelf thuis doen met een thuisbehandeling en ons begeleiding.

Bij een grove huidtextuur zien we vaak fijn lijntjes, grove poriën, acnelittekentjes, en een grauwe vale huid.
Vaak ontstaat deze grove huidtextuur bij het ouder worden. Hierbij gaat de kwaliteit van de huid achteruit. De huid raakt steeds moeilijker de dode of beschadigde huidcellen kwijt waardoor het huidvernieuwingsproces met nieuwe gezonde huidcellen steeds langzamer gaat. Maar gelukkig kun je dit heel goed verbeteren en kun je dit zelf ook thuis behandelen.

 

Herstel
Herstel
Herstel
Herstel
Herstel
Herstel
Herstel
Herstel

Oorzaken van een grove huidtextuur:

  • Veroudering van de huid (vermindering elasticiteit)
  • (Overmatige) blootstelling aan de zon
  • Roken
  • Stress
  • Hormonale veranderingen

Voor een gladde en fijnere huid is het belangrijk de celvernieuwing te stimuleren zodat de bovenste huidlaag minder dik wordt. Dit kun je zelf thuis doen met de juiste huidverbeterings producten. Hiervoor zijn er producten met diepgaande en actieve ingrediënten nodig. Zij zorgen dat de huid gladder wordt en de huidtextuur wordt verbeterd. Wil je weten hoe jij met een thuisbehandeling zelf je grove huidstructuur kunt verbeteren? Vraag dan een gratis online huidadvies aan via onderstaande button.

Onze producten zijn gespot in:

Volg ons op Instagram