Behandelingen

Bindweefselmassage gelaat (LPG Endermologie)

Endermologie is de enige 100% natuurlijke, niet-agressieve techniek voor mechanische stimulatie van de huid. Het apparaat maakt het mogelijk om de cellen van de huid opnieuw te activeren door een combinatie van vacuüm en mechanische dieptemassage. Hiervoor wordt het LPG-apparaat gebruikt, een machine die voorzien is van twee lucht zuigende slangen waarop verschillende roterende en masserende behandelkoppen geplaatst kunnen worden.

Endermologie kan op hele lichaam toegepast worden en voor ieder behandeldoel heeft het LPG-apparaat een geschikte behandelkop. De behandelkop die voor het gelaat gebruikt wordt, is de Ergolift. Met deze kop kan het gehele gelaat (zowel gezicht, hals en decolleté) worden behandeld waardoor de huid wordt verstevigd, rimpels worden opgevuld en de huidteint wordt verbeterd.

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Tijdens de behandeling wordt de behandelkop op het gezicht geplaatst en met bepaalde bewegingen over uw huid gehaald. Doordat er via de behandelkop lucht wordt gezogen, ontstaat er een vacuüm op uw huid. Dit vacuüm zorgt, in combinatie met de bewegingen van de behandelkop, voor een intensieve massage tot diep in de huid.

De gezichtsbehandeling met de Ergolift, ook wel Endermolift genoemd, stimuleert de productie van collageen en vertraagt de afbraak van dit eiwit, waardoor de huid tot wel 70% steviger wordt. De huid wordt vlakker van binnenuit, zodat de rimpelbodem stijgt. Rimpels kunnen zo tot wel 87% verminderen! Ook de hoeveelheid elastine in de huid neemt toe: jouw huid zal 46% meer elastine bevatten, waardoor de huid soepeler aanvoelt en beter beschermd is tegen expressierimpels. De huid wordt zelfs van binnenuit gevoed en gehydrateerd, omdat de behandeling ervoor zorgt dat de aanmaak van hyaluronzuur bijna verdubbelt. Endermolift is de enige techniek ter wereld waarvan voor het eerst wetenschappelijk werd aangetoond dat de natuurlijke synthese van hyaluronzuur met 80% stijgt.

Een behandelkuur met Endermolift

Tijdens een intake zal de huidtherapeut een behandelplan voor je opstellen op basis van een analyse van jouw huid. Ook wordt er met je besproken wat het behandeldoel is, bijvoorbeeld het activeren van de glans van de huid, het verstevigen van de gelaatscontouren, het herstellen van rimpels, het verminderen van kuiltjes en kringen of het verwijderen van een dubbele kin. De Endermolift-kuur zal bestaan uit minimaal 10 behandelingen die in het begin minstens twee maal per week zullen plaatsvinden.

Adviezen voor en na de behandeling

  • Voor een optimaal effect van de behandeling raden wij aan om de huidverbeterende gezichtsproducten van ZO Skin Health te gebruiken.
  • Om ervoor te zorgen dat jouw huid in topconditie blijft, adviseren wij voorzichtig om te gaan met (zon)licht. UV-straling is namelijk de belangrijkste veroorzaker van zichtbare huidveroudering. Meer dan 80% van de rimpels, pigmentvlekken en verminderde elasticiteit worden veroorzaakt door straling. Smeer jouw huid daarom dagelijks in met een zonbescherming met SPF 30 of 50. Bij Clinic of Skin verkopen we verschillende zonbeschermingsproducten.
  • Stimuleer de aanmaak van nieuw collageen van binnenuit met voedingssuplementen.

Tarieven

Bindweefselmassage gelaat - manueel €65 per behandeling
Bindweefselmassage gelaat - LPG endermologie €75 per behandeling
Bindweefselmassage gelaat - LPG endermologie - pakket 10 behandelingen €700 per behandeling

Nieuwsbrief

Wil je tips & tricks ontvangen voor jouw Perfect Skin, op de hoogte zijn van onze acties en meer info over de kliniek? Don’t miss out en meld je aan voor de Clinic of Skin nieuwsbrief.

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden.

Volg ons op Instagram