Behandelingen

Bindweefselmassage lichaam (LPG Endermologie)

Ondanks intensief sporten of diëten kunnen er op sommige plekken van het lichaam vetophopingen blijven bestaan. Lipomassage, een techniek van LPG Endermologie, biedt de oplossing voor zulke plaatselijke vetophopingen.

Ook werkt deze behandeling geweldig voor cellulite en huidverslapping. Endermologie is een intensieve bindweefselmassage die uitgevoerd wordt met het LPG-apparaat. Het is een vrijwel pijnloze methode die zowel de huid als het onderhuids bindweefsel behandelt. Door deze behandeling wordt de doorbloeding van de huid bevorderd, de afvoer van lymfevocht en vetcellen gestimuleerd en verhard (litteken)weefsel verzacht.

Werking Endermologie

Het LPG apparaat lift, rolt en masseert de opgepakte huid en het onderhuids bindweefsel zodanig dat weefselblokkades worden opgeheven en vetophopingen losser raken en verminderen. De bloed- en lymfecirculatie worden gestimuleerd, zodat toevoer van zuurstof en afvoer van afvalstoffen sneller gerealiseerd kunnen worden. Tegelijkertijd worden de fibroblasten gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken met als gevolg een gladdere, stevigere en gezondere huid.

Wat kunnen we behandelen met LPG?

 • Cellulite
 • Vastzittende vetophopingen
 • Huidverslapping
 • Volumeafname
 • Figuurcorrectie
 • Lipoedeem
 • Voor- en nabehandeling bij liposculptuur en liposuctie

Resultaat LPG endermologie

Het resultaat van de behandeling is dat vet- en vochtophopingen afnemen en de bindweefselstructuur verbetert. De vorming van elastinevezels en collageenvezels wordt gestimuleerd, zodat de huid steviger, soepeler, gladder en gezonder wordt. Je lichaam zal er gestroomlijnder uitzien. Afhankelijk van de levensstijl en lichamelijke veranderingen, zoals hormonale schommelingen, kunnen de resultaten enkele maanden tot enkele jaren aanhouden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De ervaring heeft geleerd dat men in totaal gemiddeld tussen de 15-25 behandelingen nodig heeft. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de indicatie, de problematiek en jouw doelen. Na 8-10 behandelingen begin je meestal resultaat te zien. De ervaring heeft geleerd dat je in totaal gemiddeld tussen de 15-25 behandelingen nodig hebt .Er wordt begonnen met twee behandelingen per week. Wanneer het gewenste resultaat bereikt is, wordt de behandeling afgebouwd en zal een onderhoudsbehandeling van één maal per maand voldoende zijn om het resultaat te behouden. Voor de eerste tien behandelingen is het niet wenselijk dat de serie van twee behandelingen per week onderbroken wordt.

Adviezen voor en na de behandeling

Om het optimale resultaat uit de behandelingen te halen adviseren wij het volgende:

 • Smeer de huid voorafgaand aan de behandeling in met een speciale LPG-crème. Deze crème is beschikbaar in de behandelruimte en kun je vlak voor we met behandelen beginnen aanbrengen.
 • Gebruik thuis twee keer per dag de speciale LPG-crème. Er zijn verschillende LPG-crèmes te verkrijgen en jouw huidtherapeut zal je persoonlijk adviseren welke crème het beste bij jou en jouw huid past.
 • Als vetvermindering en volumeverlies het doel zijn van de behandeling, adviseren wij om de LPG-kuur met deze supplementen te doen. Deze kuur bestaat uit capsules die je 14 dagen lang eenmaal daags inneemt. De capsules bevatten stoffen die de vetcellen sneller losmaken en afvoeren en deze kuur werkt als detox voor het lichaam.
 • Direct na de behandeling is het belangrijk veel water te drinken, minimaal twee liter. Daarnaast is het aan te bevelen om ook op andere dragen ongeveer twee liter water per dag te drinken.
 • Tijdens de behandelperiode is een evenwichtige voeding van belang. Laat suikers in de voeding achterwege om de opslag van vetten te beperken.
 • Zorg ervoor dat je binnen zes uur na de behandeling minimaal 30 minuten intensief kunt sporten (cardio training) om de vrijgemaakte vetzuren te verbranden.
 • Gedurende de behandelperiode is het aan te bevelen dagelijks (lichte) fysieke activiteiten te ondernemen, zoals fietsen of wandelen.
 • Als cellulite vermindering het doel is van de behandeling, adviseren wij om de LPG-kuur met deze supplementen te doen. Deze kuur bestaat uit zakjes die je 14 dagen lang tweemaal daags inneemt. Deze zakjes bevatten stoffen waardoor de vetverbranding wordt gestimuleerd en de ophoping van vet wordt voorkomen. Hierdoor wordt cellulite gladgestreken.

Tarieven

Bindweefselmassage lichaam - LPG endermologie €75 per behandeling
Bindweefselmassage lichaam - LPG endermologie - pakket 13 behandelingen €949 per pakket
Bindweefselmassage lichaam - LPG endermologie - pakket 18 behandelingen €1249 per pakket

Nieuwsbrief

Wil je tips & tricks ontvangen voor jouw Perfect Skin, op de hoogte zijn van onze acties en meer info over de kliniek? Don’t miss out en meld je aan voor de Clinic of Skin nieuwsbrief.

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden.

Volg ons op Instagram