Behandelingen

Perfect Skin Rosé Gold

Wil jij textuurverbetering van littekentjes, poriën of fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen? Dan is de Rose Gold behandeling uit het Perfect Skin Program iets voor jou!

Behandeling

De Rose Gold behandeling duurt circa 60 minuten en bestaat uit:

–        Reinigen
–        Mee-eters verwijderen
–        Medische microneedling
–        LED lamp

De Rose Gold behandeling wordt uitgevoerd met behulp van de SkinPen en wordt ook wel medische microneedling genoemd. Bij medische microneedling worden er minuscule gaatjes in de huid gemaakt, wat ervoor zorgt dat het natuurlijke herstelproces van de huid wordt gestimuleerd. Hoewel dat misschien wat eng klinkt, is het een veilige methode om de huid vanuit de diepte te vernieuwen. Huidverbetering wordt vanuit de diepte gestimuleerd, zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

Tijdens de behandeling microneedling wordt er gebruik gemaakt van de SkinPen. Deze pen bevat 14 minuscule naaldjes, die vibreren en kleine verticale kanaaltjes in de huid maken. Door de prikkeling in het bindweefsel komen actieve groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine. Omdat collageen en elastine zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, zorgt dit ervoor dat de huid dikker, steviger en gladder wordt. Littekens en rimpels verminderen en pigmentvlekken vervagen door huidvernieuwing.

Na de microneedling behandeling wordt er door de huidtherapeut gebruik gemaakt van de LED lamp. De LED lamp zorgt voor 200% sneller herstel na de behandeling en stimuleert tegelijkertijd de aanmaak van collageen en elastine.

Indicaties Medische Microneedling met de SkinPen:
·       Algehele huidverbetering
·       Fijne lijntjes/rimpels
·       Acnelittekens
·       Verschillende soorten littekens
·       Pigmentstoornissen
·       Grove huidstructuur/vergrote poriën
·       Striae/striemen

Resultaat

Het natuurlijke herstelproces (de aanmaak van elastine en collageen) dat op gang wordt gebracht, is een stapsgewijs proces. Het kan dus even duren voor het gewenste resultaat bereikt is. Na gemiddeld twee tot vier weken worden de eerste resultaten geleidelijk zichtbaar en na acht weken is de verbetering duidelijk te zien. Daarna werkt het proces nog maanden door. Voor een optimaal resultaat is het van belang om deze behandeling in kuurverband te ondergaan, gemiddeld zijn er vier à zes behandelingen nodig. Hoeveel behandelingen iemand moet ondergaan, is afhankelijk van de leeftijd, de huidconditie en de behandelindicatie. Over het algemeen geldt wel dat hoe meer behandelingen je ondergaat, hoe sneller je het gewenste resultaat bereikt. De behandelingen moeten het liefst om de 4 weken of uiterlijk 6 weken worden ondergaan.

Tarieven

A Perfect Skin Starts Now €199 per behandeling
Hydrating treatment €85 per behandeling
Perfect Skin Silver €85 per behandeling
Perfect skin Gold €159 per behandeling
Perfect skin Rosé Gold €230 per behandeling

Nieuwsbrief

Wil je tips & tricks ontvangen voor jouw Perfect Skin, op de hoogte zijn van onze acties en meer info over de kliniek? Don’t miss out en meld je aan voor de Clinic of Skin nieuwsbrief.

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden.

Volg ons op Instagram