Behandelingen

Bindweefselmassage gelaat

Bindweefselmassage is een perfecte behandeling om de huid te laten stralen! De behandeling heeft als doel de huidconditie te verbeteren waardoor deze er jonger, frisser en strakker uit komt te zien. Het is een mooie anti-aging behandeling die onder andere zorgt voor verbetering van de huidstructuur en huidteint.

Bindweefselmassage is een diepe manuele massage die wordt uitgevoerd op de onderste laag van de huid, het onderhuids bindweefsel. In deze huidlaag bevinden zich onder andere fibroblasten. Fibroblasten zijn verantwoordelijk voor de aanmaak van collageen en elastine en zorgen voor de elasticiteit en de stevigheid van de huid. Vanaf het 25ste levensjaar neemt de activiteit en de hoeveelheid aanmaak van collageen en elastine af, waardoor er geleidelijk aan fijne lijntjes ontstaan. De rek gaat er als het ware uit waardoor er rimpels ontstaan en de huid gaat verslappen. Hoe eerder de eerste kenmerken van huidveroudering behandeld worden, des te beter het huidverouderingsproces vertraagd kan worden.

De bindweefselmassage behandeling

Tijdens de behandeling wordt door het masseren onder andere de doorbloeding gestimuleerd waardoor tevens de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. In de huid kunnen onderhuidse verklevingen zitten die de doorbloeding verminderen en hiermee het functioneren van de huid beperken. Tijdens de bindweefselmassage worden deze verklevingen los gemasseerd.

Door het verbeteren van de doorbloeding wordt de stofwisseling van de huid geactiveerd en worden afvalstoffen beter afgevoerd. Daarnaast worden hierdoor werkzame stoffen in producten door de huid beter opgenomen.

Voor wie is bindweefselmassage geschikt?

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Na de eerste behandeling is er al resultaat te zien. Voor het meest optimale resultaat is het nodig dat de behandelingen in kuurvorm worden ondergaan. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de indicatie, de leeftijd en de huidconditie. Als het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om maandelijks voor een onderhoudsbehandeling terug te komen. Wij houden jouw huid dan in de gaten en zorgen ervoor dat het resultaat behouden blijft.

Preventief voor huidveroudering zijn er ongeveer 6 behandelingen nodig en voor de overige indicaties ongeveer 10 tot 15 behandelingen. De behandelingen vinden één keer per week plaats.

Pakketkorting

Betaal vijf behandelingen en ontvang de zesde behandeling gratis.*
*Pakketten zijn persoonsgebonden en geldig tot één jaar na de betaling. Volledige betaling van het pakket vindt plaats na de eerste behandeling. Restitutie niet mogelijk.

Tarieven

Bindweefselmassage gelaat - manueel €65 per behandeling
Bindweefselmassage gelaat - LPG endermologie €75 per behandeling
Bindweefselmassage gelaat - LPG endermologie - pakket 10 behandelingen €700 per behandeling

Nieuwsbrief

Wil je tips & tricks ontvangen voor jouw Perfect Skin, op de hoogte zijn van onze acties en meer info over de kliniek? Don’t miss out en meld je aan voor de Clinic of Skin nieuwsbrief.

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden.

Volg ons op Instagram