Behandelingen

Dieptereiniging

Verstopte poriën, puistjes of gerstekorrels; al deze huidoneffenheden zorgen ervoor dat de huid er dof of ongezond uitziet. Voor deze problemen en voor vele andere huidklachten kunnen wij reinigende behandelingen inzetten.

Tijdens de reinigende behandeling wordt de huid op diep niveau gereinigd en alle oneffenheden verwijderd. Hoe een reinigende behandeling in zijn werk gaat, lees je hieronder.

De reinigende behandeling

De behandeling start met het schoonmaken van de huid. Alle make-up, vuil en dode huidcellen worden van je huid verwijderd met een reinigingsproduct dat geschikt is voor jouw huidtype. Na de reiniging wordt de huid goed bekeken door de loeplamp. Door de vergrotende loep bekijkt de huidtherapeut hoe de huid eruit ziet en waar de onzuiverheden zitten. Als de huidtherapeut een goed beeld heeft van je huid en de oneffenheden, zullen de onzuiverheden nauwkeurig verwijderd worden. Indien nodig kan de huidtherapeut een steriele naald gebruiken om bepaalde onzuiverheden makkelijker uit de huid te krijgen.

Zodra de huid geheel gereinigd is, zal er een lichte of wat zwaardere peeling aangebracht worden. Bij Clinic of Skin beschikken we over verschillende soorten peelingen en de keuze voor een bepaalde peeling is afhankelijk van het huidtype en de eventuele huidklacht. De peeling desinfecteert de huid, laat dieper gelegen vuil naar boven komen en zorgt voor een versnelde celdeling van de huid, zodat de huid weer een frisse uitstraling krijgt. Als de peeling geneutraliseerd is, zal er afhankelijk van de resterende behandeltijd een kalmerend masker aangebracht worden of een korte massage (‘lymfedrainage’) gedaan worden om alle afvalstoffen af te voeren. Als afsluiting van de behandeling wordt er een dagcrème aangebracht. Ook de keuze voor deze crème is afhankelijk van jouw huidtype.

Na de reinigende behandeling

Na een behandeling kan de huid er roder uitzien. De rode kleur trekt vanzelf weer weg, maar indien je het storend vindt, kan de huidtherapeut een speciale huidverbeterende make-up of camouflage aanbrengen om de roodheid te verbergen.

Advies Clinic of Skin

Wanneer wij merken dat je huid veel talgophopingen of puistjes bevat, raden wij aan om de reinigende behandeling regelmatig te ondergaan. Je huidtherapeut zal je dan adviseren welke behandelfrequentie voor jouw huid het beste is. Vaak is de behandelfrequentie in het begin wat hoger en wordt deze steeds een beetje afgebouwd.

Wat kun je thuis doen?

Bij Clinic of Skin reinigen we jouw huid in de praktijk, maar natuurlijk kun je ook thuis je huid verzorgen. Dat is zelfs heel belangrijk! Het is bijvoorbeeld heel verstandig om jouw huid in ieder geval twee keer per dag goed te schoon te maken, om huidproblemen zoals puistjes te voorkomen. Bij Clinic of Skin kunnen we je adviseren over de juiste reiniging en verzorging voor jouw huid en over welke producten geschikt zijn. Kom gerust eens langs voor een persoonlijk advies voor jouw huid!

Tarieven

Acnebehandeling gelaat 1e afspraak €100 per behandeling
Acnebehandeling gelaat - ZO Skin Health €60 per behandeling
Acnebehandeling gelaat - ZO Skin Health €80 per behandeling
Acnebehandeling schouders/rug - ZO Skin Health €70 per behandeling
Acnebehandeling schouders/rug - ZO Skin Health €90 per behandeling

Nieuwsbrief

Wil je tips & tricks ontvangen voor jouw Perfect Skin, op de hoogte zijn van onze acties en meer info over de kliniek? Don’t miss out en meld je aan voor de Clinic of Skin nieuwsbrief.

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden.

Volg ons op Instagram