Behandelingen

ZO Peeling

Als aanvulling op de behandeling met ZO Skin Health (het stappenprogramma met producten van dr. Zein Obagi waar je thuis gebruik van maakt) bieden wij diverse peelingen van ZO aan.

ZO Skin Health Facial Stimulator Peel

De Facial Stimulator Peel geeft de huid een diepgaande, maar snelle verbetering. Deze peeling verbetert de huidstructuur, vermindert fijne lijntjes en rimpels en verfijnt de poriën, zodat de huid weer kan stralen. De peel is speciaal ontwikkeld als praktijkbehandeling en als aanvulling op de producten van ZO Skin Health.

De Facial Stimulator Peel zorgt voor:

  • Het stimuleren van de celvernieuwing
  • Een vermindering van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels
  • Een verbetering van de huidtoon en -structuur
  • Een verhelderend effect van de huid

De Facial Stimulator Peel is een AHA en BHA peeling met onder andere glycolzuur, melkzuur en citruszuur en is geschikt voor vele doeleinden. De ingrediënten hebben een stimulerende, exfoliërende en ontstekingsremmende werking op de huid.
Deze behandeling valt bij ons onder de Gold behandeling.

ZO Medical 3 Step Stimulation Peel

Een zachte, soepele huid die er gezond uitziet: dat is het resultaat van de 3 Step Stimulation Peel van dr. Zein Obagi. Deze peeling sluit goed aan bij een behandeling met ZO Skin Health producten. Deze 3-stappen peeling is ontworpen voor huiden met acne, melasma, schade door de zon, fijne lijntjes, een ruwe textuur van de huid en grove poriën. De behandeling zorgt voor een zachtere en gladdere huid.
De eerste stap van de peeling bestaat uit een mix van hoog geconcentreerd zuren waaronder salicylzuur, trichloorazijnzuur en melkzuur. Deze bestanddelen zorgen niet alleen voor een verjonging van de huid, maar hebben ook een positief effect op de talg- en pigmentproductie. De tweede stap van de peeling is een retinolcrème. Retinol verstrakt de huid en vermindert lijntjes. Daarnaast zorgt retinol ervoor dat jouw huid ook in de toekomst beter bestand is tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De drie-stappen peeling wordt afgesloten met een verzorgende crème om de huid te kalmeren.

De 3 Step Stimulation Peel is geschikt voor iedere huid en huidskleur. Deze peeling mag alleen ingezet worden bij gebruik van de producten en protocollen van ZO Skin Health. De huid wordt door de producten al goed voorbereid, waardoor de huid deze peeling veilig kan ondergaan. De peeling heeft een zeer diepe werking in de huid, wat betekent dat u na de behandeling last kunt krijgen van bijwerkingen, zoals roodheid en schilfering. Deze bijwerkingen houden maximaal een week aan. Wanneer de huid hersteld is na de peeling, ziet deze er veel rustiger uit, zijn rimpels en lijntjes verminderd, zijn pigmentvlekjes en ontstekingen verdwenen en neemt ook de roodheid af. De poriën worden fijner en de huid voelt heerlijk zacht aan.

Tarieven

Chemische peeling - mild €75 per behandeling
Chemische peeling - medium €95 per behandeling
Chemische peeling - sterk €120 per behandeling
ZO Skin Health 3-step peel €350 per behandeling

Nieuwsbrief

Wil je tips & tricks ontvangen voor jouw Perfect Skin, op de hoogte zijn van onze acties en meer info over de kliniek? Don’t miss out en meld je aan voor de Clinic of Skin nieuwsbrief.

Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met ons privacybeleid. De velden met een* gemarkeerd dienen verplicht ingevuld te worden.

Volg ons op Instagram